Başkan Uzun, Din Görevlileriyle Buluştu

Başkan Uzun, Din Görevlileriyle Buluştu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede görev yapan din görevlileriyle kahvaltıda buluştu

   Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı ve Beylikdüzü İlçe Müftülüğü'nün organize ettiği Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İstanbul müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Ayhan Başarır ve ilçede görev yapan din görevlileri ile eşleri katıldı.

   Toplantıda birçok ülke krizlerle uğraşırken, Türkiye'nin önemli başarılara imza attığını vurgulayan Başkan Uzun, "Dünyada asıl açlık, yoksulluk; manevi yoksulluk! Toplumların maddi zorluklarını gidermesinin temel yolu manevi yoksulluktan kurtulmaktan geçiyor. Maneviyata değer ve önem veren bir misyon, bir vizyon üstlenmiş diyanet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak bizler de Diyanet İşleri Teşkilatımızla düzenli görüşmeler ile sürekli iletişim halinde kalarak, sağlıklı iletişim içerisinde olmalıyız" dedi.Konuşmasında İlçe Müftülüğü ile dirsek teması içinde olduklarını da kaydeden Başkan Uzun, Beylikdüzü'nde yeni camilerin inşa edileceğinin de müjdesini verdi.

   İstanbul müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran, "Biz bir aileyiz, hizmet ailesiyiz. Hepimiz bulunduğumuz noktada vazifemizi iyi yapalım. Eskilerin deyimiyle bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır. Ayrıca aile birliği çok önemlidir. Eşlerin birbirini desteklemesi ve uyum içerisinde olması gereklidir. Eşler yaptığımız hizmetin huzurunu yaşamalılar, buradan doğacak bir mükafat vardır" dedi. 

   Katılımcılara teşekkür ederek, "sözü tatlı özünde dürüst insanlar olduk, olmaya devam edeceğiz" diyen Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük ise "Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye'nin gülen yüzüdür" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.