Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü’nden açıklama

Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü’nden açıklama

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Batı Trakya Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Kulüpleri ile alakalı olmadığını bildikleri ve “kötü niyetli kişiler” olarak ifade ettiklerini bazılarının takımları ve oyuncuları hakkında yaptığı asılsız yorumlara sebebiyle

Zeytinburnu ekibinin Yönetim Kurulu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her şeyden önce bilinmelidir ki; Batı Trakya Spor Kulübü kurulduğu günden bugüne kadar adına ve büyüklüğüne yakışır bir şekilde Amatör Türk Futboluna hizmet eden bir camiadır.

Spor kulübümüz iki yüz’ü aşkın mensubuyla Genel Kurul Üyelerinin göreve getirmiş olduğu Yönetim Kurulu tarafından yönetilmektedir. 31 Mayıs 2012 tarihinde göreve gelen Yönetim Kurulumuz bugüne kadar hiçbir kulübün içişlerine karışmadığı gibi herhangi bir Kulüp Yöneticisinin de kulübümüzün içişlerine karışması haddi değildir.

Yönetim Kurulumuz Genel Koordinatörümüz Kamuran Gazi ve teknik heyetiyle birlikte çalışmalarını uyum içinde sürdürmektedir. Kulübümüzle ve bizler için futboldan ekmek yemesi gerektiğini düşündüğümüz çok değerli futbolcu kardeşlerimiz ile ilgili yapılan bazı yorum ve açıklamaları talihsiz açıklamalar olarak görmekteyiz.”


İSTANBUL BATI TRAKYA TÜRKLERİ SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.