Batum'dan AK Partili Şahin'i öven Çavuşoğlu'na: Gitsin orda siyaset yapsın!

Batum'dan AK Partili Şahin'i öven Çavuşoğlu'na: Gitsin orda siyaset yapsın!

CHP Milletvekili Süheyl Batum, Bakan Şahin’e ettiği iltifat yüzünden istifa eden İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu’na sert çıktı: Ben istemiyorum Fatma Şahin'in başkan olmasını. Bunu diyorsa o zaman orda siyaset yapsın."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’e “"Sizi seviyor ve beğeniyorum. Keşke siz başkan olsanız." Dediği için istifa etmek zorunda kalan Yüksel Çavuşoğlu’nun istifasını değerlendiren CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, hem Çavuşoğlu’nu, hem Şahin’i eleştirdi.  

Çavuşoğlu’nun başını Şahin’in yediğini söyleyen Batum, “Keşke siz Başkan olsanız” sözleriyle ilgili olarak ise, şunları söyledi:  

 

“BENİM HAKKIMI ETKİLİYOR”

"CHP demokratik bir partidir. Bir siyasetçinin başka bir siyasetçiye övgüde bulunması, arayı sıcaklaştırması da güzel bir şey. Elbette "Sizin gibi bir Bakanımız olması ne kadar güzel" denilebilir ancak Yükseloğlu "Keşke Başkanımız siz olsanız" diyor. Yüksel Hanım'ın da, her siyasetçinin de istediği yerde siyaset yapmaya hakkı var ama başka bir siyasetçiye gidip "Keşke bizim başkanımız olsanız" dediğinizde bu doğrudan doğruya benim hakkımı etkiliyor. Ben istemiyorum Fatma Şahin'in başkan olmasını. Bunu diyorsa o zaman orda siyaset yapsın." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.