Bensu Soral’dan bağış çağrısı

Bensu Soral’dan bağış çağrısı

Oyuncu Bensu Soral, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine bağış yapılmasını istedi.

İş insanı Hakan Baş ile 2018 yılında evlenen oyuncu Bensu Soral, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine çağrıda bulundu. Soral,  doğum gününde hediye yerine Sosyal Ben Vakfı’na bağış yapılmasını istedi. Ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

* Dünyanın en güzel ritmi, rengi, heyecanı çocuklarımızın hayal ettikleri yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına #HayaldenGerçeğe diyerek, ben de SosyalBen Vakfı Gönüllü elçisi olarak buradayım.

* 23 Mart bildiğiniz gibi benim doğum günüm. Bu sene sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Onun yerine SosyalBen Vakfı Gönüllü Elçisi olarak, SosyalBen Vakfı için açtığım doğum günü kampanyama yapacağınız bağışları bekliyorum.

* Ümidim toplanan bağışlarla taşımalı eğitimin uygulandığı köy okullarında öğrenim gören 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini #HayaldenGerçeğe diyerek, gerçeğe kavuşturmak.

* Haydi, hep birlikte geleceğin oyuncuları, senaristleri, dansçıları, bilim insanlarına bir nebze de olsa destek olalım. Daha ulaşacağımız çok okul ve hayallerini gerçeğe dönüştüreceğimiz çok çocuk var.

* Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. Sevgilerimle…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.