Beşiktaş ara transfer döneminde

Beşiktaş ara transfer döneminde

Beşiktaş temsilcisi Şenol Güneş'in başına önemli bir olay geldi; giydiğiniz kabanın cebinde unuttuğunuz parayı uzun bir süre sonra bulursanız mutlu olursunuz.

Beşiktaş temsilcisi Şenol Güneş'in başına önemli bir olay geldi; giydiğiniz kabanın cebinde unuttuğunuz parayı uzun bir süre sonra bulursanız mutlu olursunuz. Şenol Güneş Masuaku burayı öğrendiğinde çok sevindi, bir elini unuttu ve Muleka ikinci oldu. İsim sabittir.

Beşiktaş Avrupa için şanslar kazanmaya devam ediyor, bu çok önemli bir  gerçek, umudumuzu kaybetmemeliyiz. Toto Süper Lig'in 19. haftasında  Konyaspor deplasmanına konuk olacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına bugünkü antrenmanla başladı Beşiktaş bugün  Toto Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı  Nevzat Demir Spor tesisindeki idmana başladı. Antrenör Şenol Güneş yönetiminde ısınma ve ayakta betosfer yapılan koşularla başlayan antrenmanda; kısıtlı alanlarda 2 ila 5 pas, esneme, küçük top ve  çift top oyunlarını tamamlar.

Öte yandan Kasımpaşa maçına katılan oyuncular salonda jenerasyon çalışması yaptı.

Siyah Beyazlılar, bir günlük tatilin ardından 10 Ocak Salı günü oynanacak Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek. Weghorst'un Beşiktaş'tan ayrılmak istemesi Aboubakar'ın oylarını artırdı Beşiktaş'tan Wout Weghorst  ve Vincent Aboubakar'ın ayrılık durumuyla ilgili hızlı gelişmeler var.

Wout Weghorst'un 30 yaşındaki menajeri, Cumhurbaşkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşmek için Pazartesi günü İstanbul'a gidecek. Beşiktaş, bu gelişmeden yola çıkarak Vincent Abubakar için bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyaz hükümetler, Al Nassr'ı terk etmek üzere olan Kamerunlu saldırganlarla temasa geçmeye başladı. Wall News'e göre Abubakar'ın Beşiktaş'tan yıllık net 2.6 milyon € istediği söyleniyor. Abubakar ile anlaşmaya varılması halinde Weghorst'un ayrılışı onaylanacak. Aksi takdirde Beşiktaş, Weghorst'un takımda kalmasını isteyecektir.

Beşiktaş'ın forvet sahası patlıyor

Beşiktaş, Vincent Aboubakar için teklif yapmaya hazırlanıyor. A Spor kaynaklarına göre, Aboubakar ile anlaşmaya varılması halinde Weghorst'un ayrılmasına yaptırım uygulanacak. Aksi takdirde Beşiktaş, Weghorst'un takımda kalmasını isteyecektir. Aboubakar, Al-Nassr ile sözleşmenin feshi konusunda henüz bir anlaşmaya varmadı. Yedi diyelim betosfer giriş bu takım Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Başakşehir'in, Trabzonspor'un arkasında. Kesin olarak söyleyebileceğim şey, yetenek, atletizm, güç veya hepsinden önemlisi takım çalışması açısından yukarıda belirtilen takımların seviyesinde olmadığımızdır. ADS ve Konya ile kıyaslandığında büyük takım (ya da şampiyon takım) vatkaları olmadığı için bulundukları seviyede süreklilik gösteremedikleri açıktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.