Beşiktaş için öncelikli takviye alanlarında

Beşiktaş için öncelikli takviye alanlarında

Bu anlamda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı oyuncular arasında AZ Alkmaarlı futbolcu Martins Indi'nin adı ortaya çıktı ve Kaan Ayhan ile tekrar temasa geçildi.

 

Bu anlamda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı oyuncular arasında AZ Alkmaarlı futbolcu Martins Indi'nin adı ortaya çıktı ve Kaan Ayhan ile tekrar temasa geçildi. Hatta 1,85 civarında soketi 1,5 milyon euroya, piyasa değeri ise 2 milyon euro civarında sunmasının beklendiği söyleniyor. Kaynak, oyuncuya aracı kurumla temas halinde olduğunun söylendiğini söyledi. Indi sol ayakta iyi, sol bek pozisyonunda da oynayabiliyor. Bu oyuncu daha önce Stoke City, Porto, Feyenoord ve diğer takımlarda  forma giydi ve sözleşmesi 2025'te sona erecek. Indi'nin transferinin önündeki tek engel oyuncunun bu sezon yaşadığı sakatlıklar. Bu sezon 11 maça çıkan Indy, kasık vbet sakatlığı ve uyluk sorunları nedeniyle 15 maç kaçırdı. Kulübün borcu şüpheli. Sadece futbolda Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 20.7 milyar lira borcu var Türk futbol kulüpleri borç tuzağından çıkış yolu arıyor.  Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin borçları son dönemde taraftarları en çok endişelendiren konu oldu. Kulübün KAP'a yaptığı duyuruya göre, sadece sakatat şubesinin borcu 20.7 milyar lirayı buldu.

Fenerbahçe, dört kulüp içinde en borçlu takım. Fenerbahçe'nin tek başına futbol borcu 6.25 milyar lira. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi  en borçlu kulüp olarak  takip etti. Sezon transferlerinin başlamasının ardından Beşiktaş'ın borcu 5.61 milyar liraya yükseldi. Galatasaray'ın bu sezon başında aldığı 14 oyuncudan sonra borcu 5.24 milyar liraya ulaştı. Trabzonspor'un borcu 3.6 milyar TL. Dört büyük şirketin borcu 20.7 milyar liraya yani 1 milyar vbet giriş 150 milyon euro dövize ulaştı. TFF kulüp borçları için GES oluşturacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk futbolunun sürdürülebilirliğinin hedef olması gerektiğini söyledi. Büyükekşi, kulüplerle görüşüldüğünü ve her kulübün ihtiyaç duyduğu kadar GES yapacağını, projenin Aksaray ve Niğde çevresinde 600-700 hektarlık bir arazi üzerinde yer aldığını söyledi. Beşiktaş'ın görevi devralmasının ardından  teknik direktör Şenol Güneş, takımın eksiklerini tespit ederek özellikle savunmaya odaklanarak çalışmalara başladı. Takımın  kolay gol yemesinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik heyetler, sağ ve sol defans oyuncularını dikkatle inceliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.