Beşiktaş ise maçın başından son gününe kadar başarılı

Beşiktaş ise maçın başından son gününe kadar başarılı

Canla başla çalışan oyuncularla başarılı bir şekilde temsil edildi.

Canla başla çalışan oyuncularla başarılı bir şekilde temsil edildi. Onlarla da  gurur duyuyoruz. Bu nedenle Atiba Hutchinson, Romain Saiss, Kevin Nkoudou ve Wout Weghorst'u ödüllendirdik. 120. yıl dönümümüz Beşiktaş için hayırlara vesile olur inşallah.

Beşiktaş yönetimi, Weghorst'un Manchester United ile yaptığı görüşmeye dayanarak forvetin yerini alacak oyuncuyu belirledi.Blackhawks, Vincent Abubakar ile  görüşmelerini sürdürüyor ve İngiltere takımının Fulham B olduğunu söylüyor. Beşiktaş'ta trustxbet transfer ivmesi aranıyor forvet. Kara Kartal'da oynanan Kasımpaşa maçının ardından şimşek hızında gelişme yaşandı.

Hollandalı golcünün Ada'ya gitme ihtimali nedeniyle forvet arayışları hız kazanıyor. Eski yıldız Vincent Abobukar ile görüşmeleri devam eden Kartal'ın B planı da iş başında. Siyah Beyazlılar, takvime göre Fulham'dan 27 yaşındaki Brezilyalı golcü Carlos Vinicius'u kadrosuna kattı. Beşiktaş, Brezilyalı forveti kiralamayı planlıyor. Yıldızın kulüple olan sözleşmesi 2025'te sona erecek.

Vinicius sadece 10 lig maçında gol atamadı.

Beşiktaş'ın Venezüellalı yıldız golcü Solomon Rondon ile de ilgilendiği bildiriliyor. Rondon, 16 Aralık'tan bu yana kulüp dışı kariyerinde 165 gol kaydetti. Brezilyalı  Vinicius'un Fulham ile olan sözleşmesi 2025'te sona eriyor ve şu anki piyasa değeri  5 milyon euro. Brezilya'dan Wellington'a transfer teklifi geldiğini belirtelim.Wellington'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Beşiktaş'la sezon sonunda sözleşmesi sona eren trustxbet giriş Wellington için ülkesi Brezilya'nın transfer teklifinde bulunduğunu belirtelim. Deneyimli oyuncu, Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte daha fazla süre almaya başlıyor ve yeni bir oyuncu gelirse dinlenebilecek.

22 yaşındaki siyah-beyazlı kaleci, geleceği için sürpriz bir karar verdi.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in gözünden düşen Ersin Destanoğlu, formasını Mert Günok ve tecrübeli ismine kaptırdıktan sonra ayrılma kararı aldı. Elsing'in teknik direktörden devre arasında bir kulübü kiralamasını istediği ve konuyu kulübe bildirdiği anlaşıldı. Belçika ekibi Club Brugge'ün genç kaleciyle ilgilendiği söyleniyor. Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, bir dönem siyah beyazlı formayı giyen Vincent Aboubakar'ın  pozisyonu hakkında konuştu. Detaylar haberde... Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vincent Abubakar ile eski futbolcu Vincent Abubakar arasındaki görüşme yeniden gündeme geldi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.