Beşiktaş kalecisi Mert Günok Giresun Spor maçında sakatlandı!

Beşiktaş kalecisi Mert Günok Giresun Spor maçında sakatlandı!

Beşiktaş'ın tecrübeli kaleci Mert Günok çapraz bağlarından ağır bir sakatlık geçirdi.

Süper ligin başından bu yana sürekli şanssız günler geçiren Siyah Beyazlı ekip Giresun Spor maçından 4-0 yenik ayrıldı. Maçta kötü gidişatın etkisi oyuncular üzerinde görülürken tecrübeli orta saha oyuncusu Necip Uysal rakibine yaptığı Cratosslot bonus sert müdahale sonucunda direk olarak kırmızı kart gördü.

Siyah beyazlı ekip maçın kalan kısmını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Maçın 89. Dakikası oynanırken sakatlık geçiren tecrübeli kaleci Mert Günok’un çapraz bağlarında sakatlık olduğu belirtildi.

Oynanan gerilimli maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın sakatlığı talihsizlik olarak tamamlarken son haftalarda alınan kötü sonuçlardan kendisinin sorumlu olduğunu da belirtti. Siyah beyazlıların çalıştırıcısı kötü gidişata bir son vermek istediklerini fakat Cratosslot giriş şanssızlıkların bir türlü kendilerini bırakmadığını belirtti.

Tecrübeli kaleci çapraz bağlarından ağır bir sakatlık geçirdi

Maç sonu Sergen Yalçın yaptığı açıklamalarda tecrübeli 100cratosslot.com kaleci Mert Günok’un çapraz bağlarında sakatlık yaşadığını belirtti. Maçın son dakikalarında çok ciddi bir sakatlık geçiren Mert Günok son anlarda yaşadığı sakatlık nedeniyle yere yığıldı. Buna aldırış etmeden maça devam eden Giresunspor oyuncuları 4. Golü attı. Siyah beyazlı ekipte Mert Günok yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapattığı diğer haber sitelerince yayınlandı. Tecrübeli kaleci Beşiktaş’a 15 Ağustos 2021 tarihinde İstanbul Başakşehir kulübünden transfer olmuştu. Tecrübeli kalecinin sahalarda ne kadar olmayacağı ise bir soru işareti olarak gözüküyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.