Beşiktaş'a desteğim başkanın kim olduğuna bağlı değil

Beşiktaş'a desteğim başkanın kim olduğuna bağlı değil

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de adından söz ettiren Vincent Abubakar'ın teknik direktörü Pini Zahavi, Türkiye'den teklif aldıklarını açıkladı!

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'de adından söz ettiren Vincent Abubakar'ın teknik direktörü Pini Zahavi, Türkiye'den teklif aldıklarını açıkladı! Zahavi Habertürk TV'ye verdiği röportajda: "Şartları inceleyip değerlendireceğiz" Al-Nassr ile yollarını ayırmak üzere olan Vincent Aboubakar gündemde. Beşiktaş ve Fenerbahçe, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada Kamerunlu golcünün teknik direktörü Pini Zahavi'yi tanıyor. Zahavi, "Nasır ile  ilişkimiz tamamen kopmuş değil. Oyuncularımız iddialarda bulundu. Ebu Bekir için İspanya, Türkiye ve Suudi Arabistan'dan teklifler geldi. Şartları inceleyeceğiz ve değerlendireceğiz" dedi. takımın adı.

ŞENOL GÜNEŞ sıcak görünüyor Beşiktaş teknik harikabet direktörü Şenol Güneş, Weghorst'un ayrılması durumunda Aboubakar'ı transfer etmekle ilgileniyor. Ancak Başkan Ahmed Noor Sebi, geçmişte yaşanan sorunlar nedeniyle Kamerunlu golcüye mesafeli duruyor. Vincent Abubakar bu sezon Al Nasr için 12 maça çıktı, 4 gol attı ve 2  asist yaptı.

Abubakar, 2022 Dünya Kupası'nda Kamerun milli takımıyla oynamış, Sırbistan ve Brezilya'ya karşı birer gol atmıştı. Ali Ece ve Metin Tekin katıldıkları gösteride Beşiktaş hakkında yorum yaptılar

Metin Tekin'in sözleri şöyle:

Sonuca bakacak olursak Adana Demirspor mağlup oldu ve aradan bir hafta geçti. Kasımpaşa ile oynadı. Maça oyun açısından bakacak olursak sorun yok diyemeyiz, çok net söyleyebilirim evet, maçı kazandı. Her maçı böyle kazanmanız sorun değil, harikabet giriş ancak bugün önümüzdeki 19 maçı  böyle değerlendiriyoruz. Şu performansa ve oynanışa bakın, bir tahminde bulunalım. Dolayısıyla oyunun anlamı çok önemlidir. Yüksek zorluktaki yarışmalarda nasıl ilerlediğinizi görmek için bu yarışları bu şekilde derecelendiriyoruz.

Ali Ece'nin sözleri şöyle:

Şenol Güneş, bugün Beşiktaş'ın iyi bir oyun falan oynayamadığını söyledi; Kendi oyunumuzu oynayarak oyunun hakimi olacağız” dedi. Bu açıklamadan sonra  Şenol Güneş'in benim gibi Hakim Ziyech'i istediğini çünkü oyuna hakim olmazsan Hakim Ziyech gibi oyuncularının olduğunu söyledim. Ghezzal'ın yokluğunda Beşiktaş maalesef kreatif olarak en az %50 geride kalıyor. O kadar çok hücum oyuncusuyla oynuyorsun ki orada Ghezzal yerine  Cenk Tosun oynuyorsun. Ghezzal sağlamsa Cenk solda oynasın, peki Cenk ilk kez solda oynadı ve etkili oynadı, sağda oynayamaz. Sağda oynamasının sebebi Kevin N'Koudou.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.