Beşiktaş’ın Ajax Maçı Kadrosu Belirlendi

Beşiktaş’ın Ajax Maçı Kadrosu Belirlendi

Beşiktaş’ın Ajax Maçı Kadrosu Belirlendi

 

 

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemiz adına mücadele eden Beşiktaş, Salı günü Ajax ile karşılaşacağı mücadele öncesinde Hollanda için yola çıkacak oyuncuların listesini açıkladı. Sakat, hasta ya da henüz mücadele için hazır olmayan 11 oyuncu kamp kadrosunda yer almayacak.

Domagoj Vida, Welinton, Georges Kevin, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, N’Koudou ve Cyle Larin sakatlıkları sebebi ile, Francisco Montero ise korona test sonucu pozitif çıktığı için takımda yer alamayacak. Sakatlığı atlatmasına rağmen henüz maçlar için hazır olmayan Alex Teixeira ve Necip Uysal da Hollanda’ya gidecek kadroda ismi olmayan oyuncular.

Süper Lig Altay maçında sakatlığı sebebi ile oynayamayan Michy Batshuayi ile bu mücadele esnasında sol elinin ikinci parmağını kırılmasıyla sakatlanan oyuncu Kenan Karaman Ajax maçında forma giyecek oyunculardan oldular. mariobet giriş

Sergen Yalçın Eksikler Nedeniyle Gençleri De Holandaya Götürdü

 

Siyah beyaz takımın Teknik Direktörü Sergen Yalçın oynayamayacak oyuncuların sayısının fazla olmasıyla takımın genç oyuncularından Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz ve Emirhan Demirbaş’ın da Ajax karşılaşmasında forma giyeceğini duyurdu.

Beşiktaş’ın Ajax mücadelesi için kampa hazırladığı oyuncuların isimleri şunlar:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Valentin Rosier, Fabrice N'Sakala, Josef de Souza, Michy  Batshuayi, Salih Uçan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Berkay Vardar, Umut Meraş, Emirhan Delibaş, Demir Ege Tıknaz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.