Beşiktaş'ın devre arası transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor

Beşiktaş'ın devre arası transfer dönemi tüm hızıyla devam ediyor

Teknik Direktör Şen Güneş, 2022 Dünya Kupası'nı yakından izliyor Suudi yıldız Mohammad Kano daha da ilerledi ve buradaki deneyimli teknik direktörler onun hakkında çok iyimser.

 

Teknik Direktör Şen Güneş, 2022 Dünya Kupası'nı yakından izliyor Suudi yıldız Mohammad Kano daha da ilerledi ve buradaki deneyimli teknik direktörler onun hakkında çok iyimser. Sabah'ta yer alan kaynaklara göre Güneş, 28 yaşındaki kişi hakkında keşif ekibinden bilgi aldı. Orta saha oyuncusu, özellikle sağlam fiziğiyle oyunu sırasında dikkatleri üzerine çekti. Başarılı futbolcu, kulübü Al-Hilal ile kokobets 3 yıllık sözleşme imzaladı ve Güneş, durumunun araştırılmasını istiyor. Ancak Kanno'nun Türkiye'nin çıkarına hareket ettiği aktarılıyor. Oyuncuya resmi bir teklif yapılması durumunda ayrılmak istediği söyleniyor. Devlet medyasında yer alan haberlerde, Suudi milli takım teknik direktörü Elvey Renard'ın da olaya karıştığı söyleniyor.

Edinilen bilgiye göre Leonard, kulübün menajeri ile görüştü ve Beşiktaş'a seyahat etmesine izin verilmesini istedi. Hilal cephesi sakin kalsa da Mohammad Kanno'nun ruhunun Beşiktaş'ta olduğu söyleniyor. Kanno'nun menajerin transferinin gidişatına çok dikkat ettiği söyleniyor. Mohamed Kanno, 22 Eylül 1994'te Suudi Arabistan'ın Khobar şehrinde doğdu. Futbola Al Ettifaq altyapısında başlayan Kanno, 2013 yılında kokobets giriş profesyonel sözleşme imzaladı. Orta saha oyuncusu, 2017 yazında memleketi Hilal'e taşındı. Dünya Kupası'nda başarılar. Sözleşmesi 2025'te biten 28 yaşındaki oyuncunun şu anki piyasa değeri 1,2 milyon euro. Beşiktaş, molada şampiyonluk iplerini ele geçirmeye çalışırken, Beşiktaş transfer listesine sürpriz bir isim girdi Bek ve sol bek transferlerine önem veren Beşiktaş'ta, diğer mevkilere öncelik verilmese de arayış devam ediyor. Roma yıldızı Stephan El Shaarawy'nin adı, kanat isteyen siyahlar ve beyazlar için yapıldı. 30 yaşındaki oyuncunun  İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Yönetim yıldızın adı için hamle yapmaya karar verdi ve devre arasında Stephen Shalawi ve kulübüyle masaya oturmayı planladıkları söyleniyor. Blackhawks'ın transferdeki rolünü pekiştiren unsur, Roma'nın oyuncuyla sözleşme yenilemek istememesi. Bu nedenle Beşiktaş yönetimi, İtalyan futbolcuyla olan sözleşmesinin sona ermesini beklemeden El Shaarawy'yi geçiş döneminde getirmek istiyor. Siyah beyazlılar kulüp masrafından kurtulmak isterler, bu yüzden vaftiz çocuklarına ödeme yapmadan bu transferi halletmek isterler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.