Beşiktaş’ın Transfer Listesi

Beşiktaş’ın Transfer Listesi

Beşiktaş’ın Transfer Listesi

 

 

Yeni sezonda 3 farklı kulvarda mücadele edecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Sergen yalçın, listesinde birçok isim yer alıyor. Bu isimler arasında daha önce Beşiktaş takımında oynamış isimlerde var.

Beşiktaş da ilk hedef Ghezzal ve Roiser oldu. Takımdan daha önce yer alan ve performansları beğenilen oyuncuları tekrar kadroya dâhil etmek için yönetim kolları sıvadı. gencobahis

Rachıd Ghezzal

Beşiktaş geçen sezon takımda iyi bir performans sergileyen ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ghezzal ile anlaşma noktasına geldi.

Alentine Rosier

Geçen sezon Beşiktaş formasını terleten Rosier’de büyük aşama kaydedildi. Beşiktaşlı taraftarların gönüllerini kazanan oyuncu geçen sezon kiralık olarak yer almıştı.

Bruma

Bir dönem Galatasaray forması giyen Portekizli yıldız, Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakıyor. Beşiktaş Larin’i elden çıkarması halinde transferi bitirecek.

Mohammed Elneny

Beşiktaş eski oyuncularına yönelmeye devam ediyor. Muhammed Elneny de bu isimlerden birisi oldu. Arsenal’de kadrosunda yer alan oyuncunun geleceği henüz netleşmiş değil.

Ike Ugbo

Gazetede çıkan haberlere göre kara kartal, Chelsea’nın genç oyuncusu, Ike Ugbo ile ilgileniyor. Ancak bu oyuncu ile sadece Beşiktaş değil, PSV, Genk, Feyenoord ekipleri de ilgileniyor.

Wıllıan Jose

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş, gözünü İspanya golcüsüne dikti. As gazetesinde çıkan haberlere göre Beşiktaş Willian Jose için kiralama teklifinde bulundu.

Diego Costa

Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran bir isim de Diego costa oldu. Yıldız futbolcunun imza atması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.