Beşiktaş'ın transfer planında olan Elneny ile ilgili İngiltere medyasına yeni haberler geldi

Beşiktaş'ın transfer planında olan Elneny ile ilgili İngiltere medyasına yeni haberler geldi

Beşiktaş, eski futbolcusu Mohamed Elneny'yi orta saha takviye planına dahil etti.Arsenal forması giyen Mısırlı oyuncuyla ilgili açıklamalar.

 

Beşiktaş, eski futbolcusu Mohamed Elneny'yi orta saha takviye planına dahil etti.Arsenal forması giyen Mısırlı oyuncuyla ilgili açıklamalar. Mirror kaynaklarının aktardığına göre 30 yaşındaki oyuncu, Aston Villa'nın yanı sıra Unai Emery'nin de 30'unu istiyor. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Arsenal formasıyla sadece 7 maça çıktı ve Arsenal ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Beşiktaş'ın gündemindeki tek madde Wout Weghorst Yıldız adam, Manchester United'ın Burnley'e yaptığı teklifin ardından rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Belirleyici an: Arjantin maçı

Duhuliye.com, Weghorst'un krizini Kasımpaşa'ya tudorbet çeviren olayların perde arkasına göz atıyor. Dünya Kupası'nda Hollanda milli takımıyla forma giyen Weghorst, Arjantin'e attığı 2 golle manşetlere taşındı. Maçın ardından Manchester United, Burnley ile ilk temasını kurdu. Katar'dan dönen Weghorst,  kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini söyleyerek Beşiktaş'a davette bulundu. Hollandalı siyah beyazlı takımın ayrılığının anlaşılmasını beklerken, Kasımpaşa'nın maçta gol sevinci planlanan süreci bozdu.

Gol sevinciyle baş başa bırakın

Beşiktaş, transfer anlaşmasının dikkatle ele alınmasından ve müzakerelerin sürdürülmesinden yana ancak Weghorst'un golü kutlamasının ardından transfer basına da yansıdı. Golü kutlarken diğer oyuncuların yanına gitmemesi, tek başına veda etmesi de iddiaları destekledi.

Beşiktaş'ın gol sevinci yaşamadan ayrılığa rahatlıkla izin verebileceği anlaşılsa da, sonuçta iki taraf arasındaki müzakereler daha resmi ve tamamen Beşiktaş'ın çıkarlarına uygun.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Bütün kulüplere söylemek için buradayım. Şampiyon belli oldu. Kimin ikinci, kimin üçüncü olacağı belli oldu. Lige kimin düşeceğini çok iyi biliyorlar. Transfere ihtiyacım yok. Murat Sancak, oyuncular tudorbet giriş arasındaki olayı yatıştırmak için stadın yanına gittiklerini belirterek, "77 numara sanırım Gökhan Töre'ye küfür etti o yüzden Göksel başkanla gittik biraz tatlandırmak istedik. Her neyse, hiçbir şeyimiz yok. Ancak bu konuda dikkatli olmalısınız. Oynamak için Beşiktaş'a gitmeniz gerekiyor. Sansaran ve ekibi geçen sene Beşiktaş'ı Adana'da yendi ve İstanbul'da da kazandı. Bu maçta yaşananlara bakarsanız 3 penaltı ve 1 kırmızı kart olmadı. Sivasspor - Galatasaray maçına beklenmedik bir gol gölge düşürdü.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.