Beşiktaş'ta başlayan transfer kampanyasının teknik direktörlüğüne Şenol Güneş getirildi

Beşiktaş'ta başlayan transfer kampanyasının teknik direktörlüğüne Şenol Güneş getirildi

Deneyimli teknik direktör devre arasında takviye çağırdı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Arthur Masuaku'nun performansından memnun olmadığı ve bu bölgeye transfer olmak istediği söyleniyor.

 

Deneyimli teknik direktör devre arasında takviye çağırdı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Arthur Masuaku'nun performansından memnun olmadığı ve bu bölgeye transfer olmak istediği söyleniyor. Siyah Beyazlılar sol bek pozisyonu için mücadelesini sürdürüyor. Beşiktaş'ın Enzo Diaz için yaz transfer dönemindeki teklifi gündemde. Arjantin basınına hitbet göre bu yılın ortalarında Arjantin takımından siyah beyazlı Taleres'in Diaz'ı devirdiği söyleniyor. Beşiktaş'ın 26 yaşındaki futbolcu için  2 milyon doların biraz üzerinde bir teklif yaptığı bildirildi. Les Talleres'in şefi Fassi'nin  bu sayının yeterli olmadığını düşündüğü için transferin gerçekleşmediği söyleniyor.

Teklifin 3 milyon dolara yakın olması bekleniyor.

Arjantinli oyuncular kariyerlerinde 50 sarı kart, 5 kırmızı kart ve 1  direkt kırmızı kart gördüler. Enzo Diaz'ın kulüple olan sözleşmesi 2024'te sona erecek ve şu anki piyasa değeri 4 milyon avro. Diaz bu sezon takım için 46 kez forma giydi. 26 yaşındaki sol bek bu maçlarda 2 gol 2 asist kaydetti. Diaz, kariyeri boyunca Agropecuario ve Talleres için oynadı. Aslında Beşiktaş bugün çok farklı bir durumda olabilir. Başkan Chebi ile Sergen Yalçın arasında  lig maçından sonra hatta ligi imzaladıktan sonra bile buzdağı; belki  Kartal geçen sezon şampiyon oldu ve hitbet giriş bugün Sergen Yalçın ile bir şampiyonluk daha için mücadele edecek. O günlerin tarihini başka bir yazıya saklasın ama o gün yapılan hatalar bugünü de etkilediği için  tecrübesiz Önder Karaveli'nin atanmasının Sixtas için tarihi bir hata olduğunu belirtmek gerekir. Ardından ligin 31. haftası olan 23 Mart'ta  bu kez Ligue 1 lideri Caravelli bulunup imzalandı. Şimdi Beşiktaş, bir başka tecrübesiz teknik direktör Valerian Ismail'e devredildi. "Üç defansta uzmanım, bu sistemden taviz vermem" diyen Valerien Ismael, Trabzonspor'un ilk deplasman maçında bile sistemi güzel uygulamış ve beni etkilemişti Ancak 3'e 3 oynamanın çok yetenekli kanat oyuncuları, bek orta saha ve  top becerisine sahip defans oyuncuları gerektirdiğini bilen biri olarak, Trabzonspor'u maç maç izlediğimde Bessie Ketas'ın sistemi oynayamayacağı konusunda ısrar ettim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.