Beşiktaş'ta Weghorst'un ardından Romain Saiss cephesinde de yıldırım hızında gelişmeler yaşandı

Beşiktaş'ta Weghorst'un ardından Romain Saiss cephesinde de yıldırım hızında gelişmeler yaşandı

Fas milli takımıyla Dünya Kupası'nda tarihi bir gün geçiren Seth, geçirdiği sakatlığın ardından geçtiğimiz hafta sahalara döndü.

Fas milli takımıyla Dünya Kupası'nda tarihi bir gün geçiren Seth, geçirdiği sakatlığın ardından geçtiğimiz hafta sahalara döndü. Ancak Seth, Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor. Tecrübeli bu teknik adamın siyah beyazlı takımda istediği ortamı bulamadığı, teknik direktör değişikliği sonrası ayrılmayı ciddi olarak düşünmeye başladığı söyleniyor. Faslı yıldız, İngiltere'den aldığı tekliflerle şaşkına dönerken, Ocak ayında Seth için de gelişmeler olacağı söyleniyor. Manchester United, Walter Weghorst'un transferi için Beşiktaş ile anlaştı. Premier Lig takımları siyah beyazlılara ne kadar ödeyecek

Cristiano Ronaldo ile yaşadığı ayrılığın ardından betvevo forvet arayışına giren Manchester United'ın gündeminde Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Wout Weghorst var. Transferler ışık hızında ilerliyor Fabrizio Romano'ya göre Manchester United ve Beşiktaş, Weghorst'un transferi konusunda prensipte anlaşmaya vardı. Sezon başında Burnley'den  kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Hollandalı yıldız, siyah-beyazlılardan ayrılarak Premier Lig devlerine kiralık olarak katılıyor.

Beşiktaş'ın kasasındaki paralar

Ira Beşiktaş futbol takımı Manchester United'a transferi durumunda Siyah Beyazlılar'ın kasasına girecek ücret de belli oldu. Blackhawks, Walter Weghorst'u Manchester United'a gönderirse Premier Lig devlerinden 3 milyon euro bonservis bedeli alacak. Wout Weghorst'un Manchester United'a transferi bir engel daha getiriyor. Beşiktaş, İngiltere ile yaptığı ön anlaşmaya bir şart koydu. Siyah beyazlıların yeni bir hücum oyuncusu üzerinde anlaşması halinde transfer gerçekleşecek. Weghorst, Beşiktaş yerine kaliteli bir forvet bulana kadar Siyah Beyazlılarla kalacak.

Beşiktaş daha önce TFF'ye yanıt vermiş ve Mehmet Büyükekşi yönetiminden VAR kayıtlarını yayınlamasını istemişti. Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Sivasspor-Galatasaray çekilişinde Sivas'ın golünün kabul edilmemesi futbol betvevo giriş gündeminde tartışmalara yol açtı.  Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) örtüşen açıklamalarla bilgi vermesi bekleniyor. Mehmet Büyükekşi'nin hükümeti buna göre hareket etti.

TFF, Sivasspor-Galatasaray 17. Hafta maçı için VAR kayıtlarını yayınladı, Gaziantep FK-Beşiktaş 15. Hafta maçında Nkudu Kizio'nun pozisyonu tartışılıyor.Türkiye, Beşiktaş'ın durumuna itiraz etti.

Beşiktaş Ön Objeleri

Beşiktaş, tüm Türkiye'nin Sivasspor'un gol için VAR rekorunu alt üst etmesini beklediğini ve açıklama sürecine Beşiktaş'ı dahil etmenin bir anlamı olmadığını söyledi. Siyah Beyazlılar büyük bir oyunda kullanıldığını savundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.