Beylikdüzüspor’dan sağlık personeline pasta börek

Beylikdüzüspor’dan sağlık personeline pasta börek

Beylikdüzüspor kulübü ve sporcu aileleri dayanışması ile, korona salgınında doktorlara ve sağlık çalışanlara ikramlarda bulundular.

Korona virüs salgınının ilk gününden beri sağlıkçıların yanında olan, tesislerin kapılarını sağlıkçılara açan Beylikdüzüspor yönetiminden örnek bir davranış daha geldi.

Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın, kulüp üyeleri ve sporcu aileleri kadın girişimcilerinden Firdevs Afrin’de yaptıkları ortak açıklamada, desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade ederek açıklamalarına devam etti.

“HEP BERABER BAŞARACAĞIZ”

Küresel Dünyamızda yaşadığımız Covid-19 pandemisinde, ilk günden bugüne 'Hep Beraber başaracağız' sloganıyla hareket eden kulübümüz, Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık'ın katkılarıyla sağlık çalışanlarımıza anlamlı destekler sunmaya devam ediyor.

“İLK ETAPTA KULÜBÜMÜZÜN TESİSLERİNİ AÇMIŞTIK”

İlk etapta kulüp tesislerimizi tüm imkanları ile sağlıkçılarımızın hizmetine açan kulübümüz, şimdi de bu sürecin hiç kuşkusuz kahramanları olan doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza, kulüp-sporcu aileleri dayanışması ile ikramlarda bulunduk.

“POĞACA, PASTA, BÖREK, TATLI VE KEK İKRAM ETTİK”

Evlerine gidemeyen, salgın karşısında savaşan doktorlarımıza hem beslenme hem de moral açısından kulübümüzün iş birliği ve sporcu ailelerimizin duyarlılığı ile poğaça, pasta, börek çörek, tatlı ve kek hazırlayıp ikramlarda bulunduk.

“AMACIMIZ MORAL VERMEK”

Amacımız hastane çalışanlarımızın moral motivasyonları yükseltmek. Bu ikramları doktorlarımız, hemşirelerimiz, hasta bakıcılarımız ve tüm personellere ikram edeceğiz.

Kulübümüz bu süreçte gece gündüz demeden büyük bir özveri gösteren başta doktorlarımız, olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına desteğini sürdürecektir.

Her zaman sağlık çalışanlarına destek vermeye hazırız. Salgın nedeniyle kulüp olarak çalışmalarımıza ara verdik. Ancak üyelerimizle sporcu ailelerimiz ile beraber, sağlık çalışanlarına moral amacıyla, korona virüs korunma kurallarına uyarak, destek çalışmalarını yapmaktayız.

Biz bu küresel mücadelede en ön saflarda çalışanların sağlık personelleri olduğunu biliyoruz. Buradan kulübümüz, üyelerimiz ve sporcu aileleri adına onlara başarılar diliyoruz. Tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

SPORCU AİLELERİ ADINA FİRDEVS AFRİN: “BAŞARILAR DİLERİM”

Biz evlerimizde rahat ve huzurlu bir şekilde virüsün geçmesini beklerken, doktorlarımız, sağlıkçılarımız ve hastane personellerimizin olağan üstü çabalarını unutmamız mümkün değil.

Bizde Beylikdüzüspor Kulübünde forma giyen futbolcuların velileri adına böyle bir jest yapmayı uygun gördük. Biz bu küresel mücadelede en ön saflarda çalışanların sağlık personelleri olduğunu biliyoruz. Buradan onlara başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.