Bir Bebek klasiği: Koru Kahvesi

Bir Bebek klasiği: Koru Kahvesi

Zevkli ve kendinizi evinizde hissedebileceğiniz dekorasyonuyla ilgi toplayan, muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde Boğaz'ın keyfini çıkarabileceğiniz bir yer: Bebek Koru Kahvesi.

1997 yılından beri Bebek'in orta noktasına konumlanmış olan Bebek Koru Kahvesi, müşterilerine alışkanlık yaratmış durumda. Güler yüzle sunulan birbirinden lezzetli yemekler ve keyifli ortam, mekânın her yerinde hissedilen titizlik, güzel servis ve muhteşem sunum ile sıcak karşılanma mekânın bir 'klasik' olmasındaki en büyük etkenlerden.
Ünlülerin de çokça rağbet ettiği Bebek Koru Kahvesi'nin müşterilerinin neredeyse tamamına yakını eski müdavimlerinden oluşuyor. Macit Eflatun ve eşi Oya Eflatun'un işlettiği mekânın sıcak atmosferinden etkilenmemek mümkün değil. 
Özellikle cumartesi ve pazar sabahları açık büfe kahvaltıları ile çok rağbet gören Bebek Koru Kahvesi, dekorasyonunda bolca kullanılan ahşapla, misafirlerine ev sıcaklığını hissettiriyor. İçeri girdiğinizde göze çarpan loş ışıklar, duvar aplikleri, tablolar mekânı büyülü kılan etkenlerden birkaçı.

Doğru servis ve doğru konsept
Kalite ve keyfe dair her şeyi burada bulmak mümkün. İlk açıldığı yıldan bu yana hiç değişmeyen çizgisi, Bebek Koru Kahvesi'nin popülerliğinin günden güne artmasına neden oluyor.

Gününüzü farklı kılmak için
Sabah 9'da açılan Bebek Koru Kahvesi'nde, saat 24'e kadar vakit geçirmek mümkün. İtalyan, Fransız ve Türk mutfağından güzel örneklerin yer aldığı zengin mönüsündeki seçeneklerin haricinde, klasik Türk kahvaltısı ile de güne başlayabiliyorsunuz.

Krep hamuruna karışık sebzeli tavuk sarılmasıyla hazırlanan Koru Böreği, Ispanaklı Krep ve çıtır tavuk pane, soğan halkaları, patates kroketten oluşan sıcak tabak başlangıç alternatifleri arasında. Hafif bir şeyler yemek istiyorsanız, Parmesanlı Roka Salatası, Susamlı Tavuk Salata, Stragonof Salata ve Deniz Salata arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Cafe de Paris Soslu Bonfile, Sebzeli Noodle Yatağında sunulan ızgara Levrek/Somon/Karides, Beef Stragonof, Krema Soslu Fettucini yatağında Mantar Soslu Bonfile, Köri Soslu Ananaslı Tavuk gibi lezzetler ise, müdavimler tarafından çok tercih edilen klasikleşmiş yemekler. Cheesecake, Mozaik Pasta, Brownie gibi tatlıların dışında yaz mevsiminde Rokoko ve Parfe menüye giriyor.

Şarap ve içki menüsü ise misafirlere bolca alternatif sunuyor. Her gün 17.00-19.00 arası Happy Hour’da içkiler %50 indirimli olarak servis ediliyor.

Müşteriden ziyade kendinizi ‘konuk’ olarak hissedeceğiniz Bebek Koru Kahve’ye, rahat etmek, eşsiz manzaraya karşı kafanızı dinleyerek huzur bulmak için mutlaka gidin.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.