Bir ders verme zamanı

Bir ders verme zamanı

Brezilya bunu yaptı. Aynısı Arjantin'e karşı Weghorst için de geçerliydi, ancak penaltı almamaları Eagles forvet oyuncusuna hiçbir şeye mal olmadı.

 

Brezilya bunu yaptı. Aynısı Arjantin'e karşı Weghorst için de geçerliydi, ancak penaltı almamaları Eagles forvet oyuncusuna hiçbir şeye mal olmadı. Açıkçası iki gol atan, bir penaltı atan ve maçın kahramanı olan Weghorst çok fazla güven kazandı. O özgüvenle artık Beşiktaş formasıyla daha da  etkili bir forvet olacak. Kupada oynayan tüm Kartallar  iyi iş çıkardı. Atiba ilerlemiş yaşına rağmen asla gülümsemedi ve Seth ile Morocco'nun başarısı aşikardı, Weghorst. Nkudu'nun buradaki sakatlığı beklendiği gibi değil ama  normal. Kısacası kupadan sonra ligde bir Beşiktaş daha göreceğimizi düşünüyorum. Bence Eagles'ı azimli ve özgüvenli, iyi oynayan, teknik ve taktiksel yeteneği birleştiren ve galibiyet serisi yakalayan potansiyel olarak görebiliriz. Dünya Kupası'ndan sonra Çin Süper Ligi gibi  birçok Avrupa ligi dengesiz olma riskiyle karşı karşıya. Gelip psikolojisi bozulan oyuncular olacağı gibi, gelip morali bozulan oyuncular da olacak. Sakatlıklar, geri gelip dinlenmeler, antrenman kampına yavaş roxxbet katılım da birçok oyuncunun performansını etkileyecektir. Bu nedenle Katar öncesi ve sonrası tüm ligler olarak tanımlayacağımız bir görüntü ile karşılaşabiliriz. Bu süreci kim yürütürse ve ekibin bütünlüğünü kim korursa çok büyük bir avantaj elde ediyor. Öte yandan Dünya Kupası'nın güzelliği de gündemde olmalı. Katar işten bunalmış değildi ve hatta şimdiye kadarki en iyi kupa olduğunu bile söyleyebilirsiniz.

Hakemlerin ders alması gerekiyor

En iyi örnekleri takip ederler. Öğrenmeleri gereken ilk ders, fazla mesaiyi adil bir şekilde ayarlamak ve zamanı oynamaktır. Ayrıca her dokunuşun kötü olmadığını anlamaları roxxbet giriş gerekir. Çünkü biliyoruz ki hakemlerimiz her dokunuşta canımızı yaktığı için futbolu temassız bir banka kartına çevirdik. Oyun, tüm oyuncular yerde yatarken bitmiyor. Kafaya bir darbe gelirse veya başka bir gerçekten sert müdahale varsa, muhtemelen oyundan çıkmakta bir sorun yoktur, ancak bir oyuncu yerde yatarak zaman kaybediyorsa bu tuzaklara düşmeyin. Ne yazık ki adamlarımız ortalıkta dolaşan bir adama rastladılar, ameliyat olacaklarını sandınız! Hakem abisin, cerrah değil ve ayağı kırık bir adamı iki dakika sonra arayabilirsin ve her atışa acil servis gibi davranamazsın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.