Bronz kıl payı kaçtı

Bronz kıl payı kaçtı

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz’den oluşan Okçuluk Karışık Takımı, Meksika'ya 34-33 mağlup olarak olimpiyatları 4'üncü sırada tamamladı.

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda karışık takım kategorisinde Meksika’yla karşılaştı

Yumenoshima Park Okçuluk Alanı’nda düzenlenen karışık takım müsabakalarında yarı finalde mücadele eden ay-yıldızlı okçular, Gabriela Schloesser ile Steve Wijler’den oluşan Hollanda’ya mağlup olmuştu.

Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan Okçuluk Karışık Takımımız, bronz madalya karşılaşmasında Mesika'ya 6-2 mağlup olarak olimpiyat 4'ncüsü oldu.

TÜRK SPORCULARIN DİĞER BRANŞLARDA SONUÇLARI

– Milli tekvandocumuz Rukiye Yıldırım, kadınlar 49 kg yarı finalinde İspanya'dan Adriana Iglesias Cerezo'ya 39-19 mağlup olarak finale yükselme şansını kaybetti.

– Fuji International Speedway’de gerçekleştirilen 109 kilometrelik erkekler yol bisikletinde Türkiye’yi temsil eden Ahmet Örken ve Onur Balkan, yarışı tamamlayamayarak elendiler.

– Boksta erkekler 69 kiloda mücadele eden Necat Ekinci, son 32 turunda Belaruslu rakibi Radzionau’ya 3-2 yenilerek olimpiyata veda etti.

– Judoda erkekler 60 kiloda Mihraç Akkuş, son 32 turunda Butan’dan Ngawang Namgyel’i ipponla yendi ve bir üst tura çıktı. Milli judocumuz son 16 turunda Kazak Yeldos Smetov’la karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.