Bu arada Beşiktaş'ın tüm gözleri planlanan transferlerde

Bu arada Beşiktaş'ın tüm gözleri planlanan transferlerde

Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Şenol Güneş bu konuda bir araya geldi. Çebi'nin başkanı Güneş'e "Eksiklerimiz neler?" diye sordu.

 

Başkan Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Şenol Güneş bu konuda bir araya geldi. Çebi'nin başkanı Güneş'e "Eksiklerimiz neler?" diye sordu. Güneş, "Takımda çok fazla potansiyel var ve bu bizim için sorun değil. Bu potansiyeli göstereceğiz ama  derinliğe ihtiyacımız  var. Derinlikle ilgili de sorunlarımız var. Fazlalıklardan da kurtulmamız gerekiyor." "Deneyim Zengin patron, Dünya Kupası tatilinden sonraki son raporunda, Ocak ayındaki eylem planını özetleyecek. Güneş'in scouting ekibine gönderdiği maçları, yardımcılarının izlemesini istediği  maçları ve gözünü diktiği maçları son kararı verdiği söyleniyor. Rossier, Nkudu'nun Dünya Kupası'nda shamrockbetting Kamerun ile oynayacağı paylaşımına  yorum yaptı Nkudu, milli takım  fotoğrafını Instagram'da paylaştığı için Beşiktaş'ta en iyi halinde. Bir arkadaşı de Rozier bu gönderiye yorum yaptı. Rosier, bu fotoğrafa atıfta bulunarak N'Koudou'ya Fransızca şöyle yazıyor Bu sosyal medya paylaşımı gündeme gelince, akıllara Rosier'in eski laneti geldi. "Yerde yatan tüm futbolcuları oyunu geciktirmeye, hakemi kandırarak rakibine kart vermeye, birbirlerine ve hakeme küfür etmeye, fair play'e davet ediyorum. İmajı bozanları ve Türk futbolunun değeri. Bir diğer sorun da maç sonunda yapılan açıklama. Futbolcular, teknik direktörler, kulüp başkanları ve yöneticilerle maçın hemen ardından hakemlerle ilgili konuşma kültürünü değiştirmeliyiz” dedi.

Devre arasına kadar çözüm yollarını takım içinde arayan Başantrenör Şenol Güneş, transfer döneminde  bir forvet-orta saha oyuncusu getirmek istedi. Beşiktaş şu ana kadar orta saha oyuncularından  istediği gol katkısını alamadı. Siyah beyazlılarda Josef de Sousa, Saleh Usan, Gedson Fernandez ve Dele Alli 2'şer gol kaydetti. Ayrıca 4 arkadaşına 4 kez yardım etti. Forvetin shamrockbetting giriş hücum yükünden endişe duyan Teknik Direktör Şenol Güneş, devre arasında orta sahaların gollere katkı sağlayamaması nedeniyle ceza sahasına girmek istiyor. Tecrübeli teknikerler ara transfer dönemine kadar bu soruna çareyi takım içinde arayacaklar. Güneş'in  forvet arkasına Redmond'u yerleştirerek sahadan gol ya da asist aradığı anlaşıldı. İngiliz futbolcu, Serik Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası maçına 10 numara olarak başladı, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.