Bu baskı sistemini kim yaptı?

Bu baskı sistemini kim yaptı?

Bu algoritmaları kim oluşturdu? Bu tür bir namus cinayetini kim piyasaya sürdü? Tersini de düşün, İsa aynı değil mi?

 

Bu algoritmaları kim oluşturdu? Bu tür bir namus cinayetini kim piyasaya sürdü? Tersini de düşün, İsa aynı değil mi? Takımda çok iyi oynadı. tür. Bu modern futbol. Sözleri hâlâ kulaklarımızda... ha? Ne oldu? Son maçta süre verilen ve güçsüz düşen Okan brook, sahaya uyum sağlayamayan Jesus'u taktiksel olarak eledi mi? O gitti... Şimdi, bu adam Değirmenlerin Efendisine ne diyecek...  Hiçbir şey... Kayıtsızca diğer kurbanlara dönecekler...

Amaç futbol piyasalarını kanalize edip dolaştırmak ve akıl almaz gelirler elde etmek... Şöyle düşünün bir arkadaşınızla telefonda konuşurken 'x' firmasından bahsederken sosyal medyanıza bu firmadan mesaj geliyor.

Gururlu, asi, kederli isimlerinizle çatışmaya başladığı yer burasıdır. Aslında, ana merkez sizsiniz...o sizi sadece kollarında tutar. İşte mesele bu. Sergen ve Okan gibi adamlar bu yüzden bilgili arkadaşlar için bir araya geliyorlar ve sorun değil. Sürücülere betarsenal tavsiyem sabırlı olmalarıdır. İçerdikleri bilgilere dikkat etmeden çalışanlarını desteklemek zorundadırlar. Biraz inanç ve vizyon. Hepsi bu kadar... Bakalım o zaman nasıl olacak. Manchester United menajeri Erik ten Haag'a medya, Walter Weghorst'un olası transferi hakkında sorular sordu.

Basında çıkan son haberlere göre Erik ten Hag, özellikle kadrodaki rolünü umduğu ve planladığı için vatandaşı Wout Weghorst'u planlıyor. Beşiktaş, Abu Bakar'ın transferini tamamladıktan sonra, Weghorst'un kiralık sözleşmesi sona erecek ve Manchester United'a taşınacak.

Beşiktaş başkanı Ahmed Nurçebi, Beşiktaş dergisinin Ocak  sayısında taraftarlara seslendi. "2023 Beşiktaş taraftarları için çok önemli bir yıl olacak.  Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak ve kulübümüzün 120. yılını gururla taşıyacağız. Beşiktaş'ın başarıya giden yolda mutluluklar getirmesini temenni ediyorum." tam bir yılı  geride bıraktık. Bazen betarsenal giriş mutlu bazen üzgünüz. Ancak umudumuzu ve şevkimizi hiçbir zaman  kaybetmedik. Özellikle iç saha maçları oynadığımızda büyük taraftarlarımız tribünleri doldurarak bize çok destek oluyor. Onların coşkusu elbette takımımızı olumlu yönde motive ediyor ve sonuçlarda önemli bir etken. 2023 Beşiktaş taraftarları için çok önemli bir yıl olacak. Cumhuriyetin 100. yılını kutlayacak, kulübün 120. yılını gururla taşıyacağız. Beşiktaşımızın başarıya giden yolda mutluluklar getirmesini diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.