Buket Aydın ve Emir Sarıgül bu kez kaçamadı! Aşıklar spor yaparken görüntülendi

Buket Aydın ve Emir Sarıgül bu kez kaçamadı! Aşıklar spor yaparken görüntülendi

Bir süredir aşk yaşayan Buket Aydın ve Emir Sarıgül ilk kez görüntülendi. Sarıgül kameraları görünce kısa yanıtlar eşliğinde hızla uzaklaşırken, Aydın da fark edilmediğini düşünerek gözlüğüyle yüzünü gizlemeye çalıştı

Aşk dedikodularını yalanlayıp "arkadaşız" dedikten sonra samimi bir şekilde öpüşürken çekilen fotoğrafları ortaya çıkan Emir Sarıgül ve Buket Aydın Bebek'te görüntülendi. Emir Sarıgül habercilere "İyi çalışmalar" dileyip uzaklaşırken, habercilerin,  tanımayarak Sarıgül'e ismini sorduğu Buket Aydın ise sinirlenerek arkasını döndü. Görüntülenince bir mekana girmeye çalışan Aydın bir süre sakinleşmeye çalıştı ve o esnada çıkarttığı güneş gözlüğünü yere düşürdü. Muhabirlere sakin olmaları yönünde telkinde bulunan Buket Aydın herhangi bir açıklama yapmayacağını söyleyerek önden yürüyen Emir Sarıgül'ü takip etti.

İŞTEN İSTİFA EDİP BOŞANMIŞTI

Demirören Medya'daki görevlerinden istifa eden ardından da eşi Erce Baykal'dan boşanan Kanal D Ana Haber'in eski sunucusu Buket Aydın, Emir Sarıgül'le aşk yaşadığı iddialarını yalanlayıp "arkadaşız" demişti. Ancak ikilinin samimi bir şekilde öpüşürken çekilen fotoğrafları ile aşk ortaya çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.