Burgut: Galip gelmek zorundayız

Burgut: Galip gelmek zorundayız

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çatalcaspor'un ikinci başkanı Mustafa Burgun, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kütahya maçından üç puanla ayrılmak ve bu galibiyetle iyi bir çıkış yakalamak istediklerini söyledi.




Grubunda üç haftadır kazanamayan sarı kırmızılı ekipte morallerin bozuk olduğunu belirten kulübün ikinci Başkanı Mustafa Burgut bu hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılacaklarını söyledi. Burgut “ Grubumuzda üç haftadır oynadığımız karşılaşmalardan mağlup ayrılarak taraftarımızı ve camiamızı çok üzdük bunun farkındayız. Bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız Kütahya karşılaşmasından üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu da alacağız” dedi.

Kaybetme şansımız yok
Çatalcaspor’un ligde kaybettiği puanlardan dolayı alt sıralara doğru düştüğüne dikkat çeken Mustafa Burgut bundan sonra oynanacak olan karşılaşmalarda puan kaybetme gibi bir lükslerinin olmadığını ifade etti. Sarı kırmızılı ekibin ikinci Başkanı Mustafa Burgut “Grubumuz da oynadığımız karşılaşmalarda kaybettiğimiz puanlardan sonra artık puan kaybetme lüksümüz yok. Bunun için bundan sonraki karşılaşmalar final havasında oynanacak ve puan kaybetmeden üst sıralara doğru emir adımlarla ilerlememiz gerekiyor” dedi.

Üst sıralara doğru ilerleyeceğiz
Kütahya karşılaşmasının kendilerinin çıkış maçı olduğunu söyleyen kulübün ikinci Başkanı bu galibiyetin ardından yakalayacakları çıkışla grupta üst sıralara doğru ilerleyeceklerini söyledi. İkinci Başkan Mustafa Burgut “ Bu karşılaşma bizim için bir çıkış maçı olacak. Her maça final havasında çıkarak üst sıralara doğru emin adımlarla ilerleyerek yolumuza devam edeceğiz. Sezon başında kendimize belirlediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın
Çatalcaspor’un Kütahya karşısında Çatalca sahasında oynayacağı karşılaşmaya taraftarlarını davet eden Mustafa Burgut bu önemli maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi. Burgut “ Kendi sahamızda oynadığımız her karşılaşmada türbinler doluyor. Bu hafta sonunda taraftarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Bu karşılaşmada alacağımız galibiyeti onlara hediye edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.