Büyükçekmece Belediyesi ve Doğa Koleji El Ele

Büyükçekmece Belediyesi ve Doğa Koleji El Ele

Büyükçekmece Belediyesi ve Güzelce Doğa Kolejinin ortak çalışmasıyla engeller aşılmaya devam ediyor. Güzelce Doğa Koleji öğrencilerinin ve Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğünün ortak çalışması sonucu 17 yaşındaki Volkan Çabuk akülü sandaly

Güzelce Doğa Kolejinin “Üç iyilik yap” projesi kapsamında düzenlediği “Yeni Nesilden Eski Gelenek” adlı kermeste anaokulu ve ilköğretim öğrencilerinin ürettikleri ürünler satılarak akülü tekerlekli sandalye alındı.

Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılan çalışmayla %80 engeli olan 17 yaşındaki Volkan’a tekerlekli sandalyesi armağan edildi.

Konuyla ilgili konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Engeller hepimiz içindir. Bunları ortadan kaldıracak olanlar da bizleriz. Okullarla yapılan bu sosyal dayanışma gurur duyulacak kadar artmaktadır. Öğrencilerimizin erken yaşta böyle projelerde yer alması hem velilerini hem de bizleri mutlu etmektedir. Bilinçli yetişkinler olmalarında büyük bir adım atmalarını ve engelleri bu yaşta kaldırmayı öğrenmeleri hepimizi onurlandırıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.