Çakmakspor Şampiyonluk Yolunda Fire Vermedi..

Çakmakspor Şampiyonluk Yolunda Fire Vermedi..

İstanbul U-13 Ligi 32. Grup’ta Averajla İkinci Sırada Bulunan Çakmakspor, Deplasmanda Sancaktepe nin Misafiri Oldu.. Maçı 4-1 Kazanan Çakmakspor Zorlu Bir Engeli Daha Aşmış Oldu..

İstanbul U-13 Ligi 32. Grup’ta Averajla İkinci Sırada Bulunan Çakmakspor, Sarıgazi Stadında Sancaktepe nin Misafiri Oldu.. Maç bunaltıcı sıcağın hakim olduğu öğle saatlerinde oynandı. . Çakmakspor Şampiyonluk yarışından kopmamak için mutlaka kazanmak istiyordu. Evsahibi Sancaktepe ise evinde kazanmak istiyordu. Oyuna her iki takımda kontrollü başladı. Denk güçlerin mücadelesi gibi birbirlerine atak yapan takımların çabalarında netice yoktu. İlerleyen dakikalarda Çakmakspor oyuna daha hakim göründü, 18. dk. Uğurcan Attığı muhteşem golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Çakmak galibiyet golünün ardındanda Emirhan ve Çağrı ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. Çakmakspor 28. dk. Can ın ayağından bulduğu gol ile deplasmanda 2-0 lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarının sonlarına doğru evsahibi Sancaktepe Riber, Furkan ve Doğancan ile yakaladıkları pozsiyonları değerlendiremedi.İlk yarıda deplasman ekibi Çakmaksporun 2-0 galibiyeti ile geçildi. İkinci yarıya Sancaktepe etkili başladı Furkan yakaladığı net pozisyonu değerlendiremedi.40. dk. rakibi Çakmaksporu iyice defansa hapseden Sancaktepe aradığı golü Resul le buldu. Resul frikikten attığı gol ile farkı bire indirdi 1-2. Yediği gol ile silkinip atak geliştiren Çakmakspor 50. dk. defansın anlaşamamasın dan doğan kargaşada Resul un kendi kalesine attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. 55. dk. Çakmakspor, Sancaktepe defansının hatasını iyi değerlendiren Okan ın attığı gol ile durumu 4-1 yapıp, maçın skorunuda tescilledi. Maçın hakeminin tek başına olmasına rağmen oldukça başarılı bir maç yönettiğini söyleyebiliriz.








SANCAKTEPE  1 - ÇAKMAKSPOR  4

SAHA : Sarigazi
HAKEM : H.Gökay Oktav****
SAHA KOMSERİ : Mehmet Gündüz
SANCAKTEPE  : Yusuf**, Emircan**, Resul***, Satılmış**, Tayip**, Ahmetcan***, Riber***, Emre***, Furkan**, Erdal**, Doğancan**
YEDEKLER : Koray, Oğuzhan, Doğa, Alihan, Yunus, Mustafa
ÇAKMAKSPOR :
 Burak***, Emre***, Uğurcan**
**, Eyüpcan***, Ömer***, Okan****, Berk***, Çağrı***, Hasan***, Can****, Emirhan***
YEDEKLER : Eren, Serkan, Turgay, İsmail, Erdal, Umut






Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.