Canan Kaftancıoğlu, Büyükçekmece ‘Sevgi Eli Bankası’nda!

Canan Kaftancıoğlu, Büyükçekmece ‘Sevgi Eli Bankası’nda!

Büyükçekmece ‘Sevgi Eli Bankası’na, her ayın belirli günlerinde, ihtiyaç sahipleri servislerle alınarak, kendilerine verilen kartla ücretsiz alışveriş yapabiliyor.

Büyükçekmece Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle kurulan “Sevgi Eli Market” hayırsever vatandaşların da desteğiyle binlerce insanın yüzünü güldürüyor.

KAFTANCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Büyükçekmece’deki ‘Sevgi Eli Bankası’nı ziyaret etti.

Kaftancıoğlu, ‘Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde yer alan ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yardımda bulunan Sevgi Eli Gıda Bankası'na ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarını sürdüren personele teşekkür ederim’ dedi.

GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘SEVGİ ELİ KARTI’ VERİLİYOR

Sosyal inceleme ve değerlendirmeler sonucunda gerçek ihtiyaç sahiplerine ihtiyaç düzeylerine göre belirlenen limit tutarında verilen “Sevgi Eli Kartı” ile her türlü ihtiyaçlarını ücretsiz olarak alabilen vatandaşlara servis hizmeti de veriliyor.

SERVİSLE EVLERİNDEN ALINIP GERİ BIRAKILIYOR

Her ayın belirli gün ve saatlerinde evlerinden servis ile Sevgi Eli Market’e gelen vatandaşlar gıda, tekstil ürünleri, temizlik malzemesi, zücaciyeye ve kırtasiye gibi temel ihtiyaç maddelerini kart limitleri doğrultusunda hiçbir ücret ödemeden alabiliyor. “Sevgi Eli Market” de alışverişini tamamlayan vatandaşlar yine Büyükçekmece Belediyesi’nce ulaşım hizmeti veren servis araçları ile evlerine dönebiliyorlar.

HASAN AKGÜN: “SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelinde çığ gibi büyüyen sosyal yardımlaşmaya destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Akgün: “Ekonomik şartların gittikçe zorlaştığı bu günlerde yardıma muhtaç ailelerimize yardım eli uzatmak ibadettir. Tepecik mahallesinde faaliyet gösteren Sevgi Eli Market sayesinde binlerce ailenin gıda, giysi ve kişisel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sevgi paylaştıkça çoğalıyor. Ne kadar duyarlı olursak o kadar insanı mutlu ederiz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.