Canan Kaftancıoğlu'ndan, Güngören’de şehit evine taziye ziyareti

Canan Kaftancıoğlu'ndan, Güngören’de şehit evine taziye ziyareti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şehit Burak Aydoğan’ın Güngören’de ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaftancıoğlu: Anneler, babalar evlatlarıyla yaşlansınlar, bir ömür geçirsinler diye çalışmaya devam edeceğiz.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Siirt’in Pervari ilçesinde askerleri taşıyan zırhlı aracın uçuruma yuvarlanması sonucu şehit olan Burak Aydoğan’ın Güngören’deki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve CHP Güngören İlçe Başkanı Temel Akkoç ile birlikte ziyaretinde bulundu.

“ANNELER BABALAR, EVLATLARIYLA BÜYÜSÜNLER”

Şehit babası Hüseyin Aydoğan’a taziyelerini sunan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, “Sizlere sabır, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Anneler, babalar evlatlarıyla yaşlansınlar, bir ömür geçirsinler diye çalışmaya devam edeceğiz. En büyük sorumluluğumuz bu” dedi.

Kaftancıoğlu’nu karşılayan baba Hüseyin Aydoğan, Kaftancıoğlu’nun taziye dileklerini kabul etti. Tüm aileye ve komşulara baş sağlığı dileyen CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu:

“Böyle anlarda söz bitiyor. Sabır dilemekten, rahmet dilemekten başka elimizden hiçbir şey gelmiyor. Sizlere sabır diliyorum, şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Hepimiz içini yakıyor bu acılar, bu ölümler. Hangi partiden olursak olalım, anneler, babalar evlatlarıyla yaşlansınlar, bir ömür geçirsinler diye çalışmaya devam edeceğiz. En büyük sorumluluğumuz bu” dedi.

Şehit babası Aydoğan ise hiç kimsenin evlat acısı yaşamaması dilediğini belirtirken acıların dayanışarak ve paylaşılarak azalacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.