Çekmeköy 1 attı 3 aldı yoluna devam etti.

Çekmeköy 1 attı 3 aldı yoluna devam etti.

İstanbul U-13 Ligi 34. Gurubun Şampiyonluk adaylarından Çekmeköy, Alemdağ Stadında Dudullusporu konuk etti. Maçı 1-0 kazanan evsahibi Çekmeköy, gol kaçırma rekorunu kırdı.

Alemdağ Stadında Oynanan  Mücadelede, evsahibi Çekmeköy ile Dudulluspor'un maçı baştan Sona  Büyük  Çekişmeye Sahne Oldu. En yakın rakibine 5 puan fark yapan Çekmeköy'ün puan kaybına tahammülü yoktu. Maça Çekmeköy hızlı başladı. 3. dk. Emre Akyüz soldan götürdüğü topla ceza alanına girip sert şut çekti, top ağlarla buluşunca evsahibi Çekmeköy 1-0 öne geçti. Dudullu kontra toplarla azda olsa yakaladığı pozisyonlarda başarılı olamadı. Çekmeköy oyundan hakimiyeti elinden bırakmadı, Enes, Samet ve Alperen ile yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcadılar. İlk yarı evsahibi Çekmeköy'ün 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıyada üstünlüğü elinden bırakmayan Çekmeköy tüm hatları ile ilerde gol aramasına rağmen Dudullu defansını ve kalesinde devleşen Furkan engelini aşamadı ve maç 3. dk. Emre'nin attığı golle 1-0 Çekmeköy'ün üstünlüğü ile sona erdi.








ÇEKMEKÖY  1 - DUDULLU  0

SAHA : Alemdağ
HAKEM : Ahmet Yaşılak ****
SAHA KOMSERİ : Kamil Özüşanlı
ÇEKMEKÖY : Ceyhun ***, Ata ***, Emre
***, Latif ***, Baki ***, Anıl ***, Enes ***, Samet ****, Alperen ***, Emre ****, Esat ****
YEDEKLER : Abdussamet, Melih, Baran, Emre,
Yusuf, Ebubekir
DUDULLU : Furkan ****, Meriç ***, Mehmet ***, Gökhan ****, Hayati ****, M.Ali ***, Efe ***, Yusuf **, Ali **, Barış **, Burak **
YEDEKLER :  Kubilay, Çağrı, Serhat, Enes, İzzetcan, Mahmutcan, İlker










Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.