Çekmeköyspor galibiyete devam etti

Çekmeköyspor galibiyete devam etti

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grup’ta geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde Küçüksu Yeni Mahalleyi farklı yenerek gurup liderliğine yükselen Çekmeköyspor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Kozyatağıspor’u da farklı mağlup etti.

İdealtepe Suni çim sahada oynana karşılaşmanın başlama vuruşundan itibaren oyunun
hakimi olan Çekmeköyspor rakip kalede üst üste etkili ataklar gerçekleştirdi. Dakikalar 25’i gösterirken kullanılan yan topta ceza sahası önünde Muammer’in indirdiği topa sert vuran Abidin’in şutu direkte patladı. 30 ve 40’ıncı dakikalarda İsmail ve Erdi ile iki net pozisyondan faydalanamayan Çekmeköyspor aradığı golü ilk yarının son pozisyonunda sol taraftan harika bindiren sol bek Yasin’in arka direğe yaptığı ortada Şefik’in yaptığı kafa vuruşuyla buldu.0-1

Çekmeköyspor kaldığı yerden devam etti    
İkinci yarıya da hızlı başlayan Çekmeköyspor iki bekinin Yasin ve Serdar’ın etkili ortaları ile rakip kalede gol aradı.Dakikalar 50’yi gösterirken sağ taraftan Mehmet Emin’in yaptığı ortaya arka direkte İsmail kalecinin sağından şık bir plaseyle ağlara yolladı ve durumu 0-2 ye getirdi. İkinci golden sonra kısa bir süre oyunu kendi sahasında oynanmasına izin veren Çekmeköyspor ceza sahası dışında kazanılan bir serbest vuruşta golü ağlarında buldu. Topa sert ve düzgün vuran Kozyatağı futbolcusu durumu 1-2’ye getirdi (dk.55). Golden sonra oyuna yeniden ağırlığını koyan Çekmeköy’de  dakika 65’te Erdi sağdan aldığı topu rakiplerini bir bir geçerek ceza sahası içine girdi ve yaptığı şık plase vuruşla durumu 1-3 getirdi. Dakika 74’te üçüncü golü atan Erdi ismail’e çok güze bir pas çıkardı defans arkasında topla buluşan İsmail kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu ve durumu 1-4 e getirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca maç Çekmeköyspor sahadan galibiyetle ayrıldı. Kozyatağıspor  3 puanda kaldı.






Haber-Foto : Muammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.