Çekmeköyspor gol olup yağdı 8-2

Çekmeköyspor gol olup yağdı 8-2

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grubun lideri Çekmeköyspor, erteleme maçında Başıbüyük Stadında Heybeliada takımını misafir etti. Çekmeköyspor karşılaşmayı 8-2 gibi farklı sonuçla kazanarak en yakın rakibine 8 puan fark attı.

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grubun lideri Çekmeköyspor, erteleme maçında Başıbüyük Stadında Heybeliada takımını misafir etti. Çekmeköyspor karşılaşmayı 8-2 gibi farklı sonuçla kazanarak en yakın rakibine 8 puan fark attı. Aytaç Geçgel, Yılmaz Kayhan ve Hakkı Sezgi Kayar hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan Lider Çekmeköyspor, ilk tehlikeli atağı Yunus Emre'nin şutunda topun az farkla auta çıkması ile buldu. Oyunda üstünlüğü ele alıp ataklarını kesmeyen lider 11.dakikada galibiyet golünü buldu, defanstan atılan topu iyi kontrol edip ceza alanına giren Yusuf kaleci Samet ile karşı karşıya kalıp topu ağlarla buluşturunca takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yediği golden sonra deplasman takımı Heybeliada Derya ve İbrahim ile beraberlik şansını değerlendiremedi. 23.dakikada Çekmeköyspor farkı ikiye çıkaran golü Erdi'nin ayağından buldu 2-0. Farkı açan lacivert kırmızılılar oyunda tamamen hakimiyeti aldıkları zamanlarda Yunus Emre'nin kafa golü ile durumu 3-0 yaptı. 34.dadikada Heybeliada penaltı atışı kazandı, bu pozisyonda Çekmeköyspor'dan Osman gördüğü sarı karta itirazını sürdürünce 2. sarıdan kırmızı görüp takımını 10 kişi bıraktı. Bu kırmızı kart aynı zamanda Çekmeköyspor'un bu sezonki ilk kırmızı kartı oldu. Topun başına geçen Heybeliada kaptanı İbrahim topu ağlarla buluşturup farkı ikiye indiren golü kaydetti. Yediği golden sonrada oyunu rakip yarı alana yığıp gol arayan Çekmeköy 40.dakikada İsmail ile durumu 4-1 yaptı. 42.dakikada gole giden İsmail'i düşüren Heybeliada Kalecisi Samet hakem tarafından direk kırmızı kart ile cezalandırıldı. Heybeliada kalesine yedek kaleci Aykut geçti. İlk yarı 4-1 Çekmeköyspor üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıya hızlı başlayıp farkı azaltmak isteyen Heybeliada Sezer, Erdinç ve Erhan ile net pozisyonları değerlendiremedi. Çekmeköyspor yaptığı ataklardan boş dönmeyerek farkı arttırmaya başladı. 53.dakikada Erdi, 60.dakikada İsmail, 75.dakikada Yusuf ve 80.dakikada Abidin ile 4 gol daha bulan Çekmeköy kalesinde Derya'nın golüne engel olamayınca maç 8-2 lider Çekmeköyspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

ÇEKMEKÖY  8 -  HEYBELİADA  2

SAHA : Maltepe Başıbüyük
HAKEMLER : Aytaç Geçgel ****, Yılmaz Kayhan ****, Hakkı Sezgi Kayar ****
SAHA KOMSERİ : Kamil Özüşanlı
ÇEKMEKÖY : Rıdvan ****, Serdar ***, Osman **, Muammer ****, Abidin ****, Ahmet ****, İsmail ****, Yusuf ****, Yunus Emre ****, Yasin ****, Erdi ****
YEDEKLER : Ufuk, Özkan, Ferhat, Umut, Safa, Ersin, Oğuzhan
HEYBELİADA :
 Samet **, Hasan **, Gökhan
**, Orhun **, Erdinç **, Fatih ***, Umut **, Derya ****, Ersin **, Sezer **, İbrahim ***
YEDEKLER : Aykut, Erhan, Osman, Güney, Ertuğ, Ramazan, Aytuğ





















TFF İl Başkan Vekili Ufuk Tatar maçın gözlemcisi Ömer Ala ile birlikte maçı izledi.

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.