Çekmeköyspor namağlup ünvanını kaybetti

Çekmeköyspor namağlup ünvanını kaybetti

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Ligde 20 maçta 19 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Çekmeköyspor Alemdağ Stadı’nda Alibeyköyspor’u konuk etti.

 Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Ligde 20 maçta 19 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Çekmeköyspor Alemdağ Stadı’nda Alibeyköyspor’u konuk etti.


Müsabakayı Soner Mor ve Samet Şenol’un asistleri Mustafa Yalçın’ın iki golü ile Alibeyköyspor 2-0 kazandı. 
Böylelikle Çekmeköyspor’un geçen yıldan 20 maç ve bu sezondan 2 maç olmak üzere 22 maçlık serisini noktalanmış oldu.

39. dakikada Çekmeköyspor’un kullandığı korner atışında topa iyi yükselen Alibeyköyspor kalecisi Onur Koç topa hakim oldu. Onur, hızlı bir şekilde topu Soner Mor’a aktardı. Soner ilk rakibini geçtikten sonra yaklaşık elli metrelik mükemmel bir pas atarak Mustafa Yalçın’ı topla buluşturdu. Mustafa Yalçın topu iyi indirdi ve kaleye doğru hızlı bir şekilde ilerledi. Ceza sahasına girmeden yerden sert ve düzgün bir vuruş yapan Mustafa Yalçın topu Çekmeköy kalecisi Rıdvan Çimen’in sağından ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk devre başka gol olmayınca Alibeyköyspor devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci devreye Çekmeköyspor hızlı başladı. Kanatlardan Alibeyköyspor ceza sahasına orta yaparak tehlike oluşturmaya çalışan Çekmeköyspor Alibeyköyspor defansını ve kalecisi Onur Koç’u aşamayınca Alibeyköyspor’un direnci arttı ve oyunda dengeyi sağladı.

Dakikalar 76’yı gösterirken Alibeyköyspor kaptanı Mehmet Aslan’ın Çekmeköyspor ceza sahasına doğru gönderdiği topu iyi takip eden Samet Şenol Çekmeköy kalecisi Rıdvan Çimen’in de ileriye çıktığını görünce sağ kanattan bindirme yapan Mustafa Yalçın’ı iyi gördü. Mustafa Yalçın çaprazdan düzgün bir vuruş yaparak kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Çekmeköy farkı kapatmak için yüklendiyse de Alibeyköyspor, kalecisi Onur Koç ve takım olarak yaptığı savunma ile skoru korudu ve maçı 2-0 galip bitirerek puanını 6’ye çıkardı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin Çekmeköyspor Başkanı ve yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

Çekmeköyspor haftaya Bağcılarspor’a konuk olurken Alibeyköyspor evinde Selvispor’u konuk edecek.

Stat: Alemdağ
Hakemler: Ceyhun Sesisgüzel, Aykut Onar, Mehmet Can Küçük
Saha Komiseri: Serkan Uygun
Çekmeköyspor: Rıdvan Çimen, Serdar Yağcı, Yasin Kartal, Barış Türker, Muammer Özener,Yasin Akkaş(Dk.75 Halit Balcıoğlu), Cihan Demir, Abidin Taş, Ali Haydar Özgül, Erdi Duran(Dk.69 Ferhat Şengü)
Yedekler: Okan Aydoğan, S. Sinan Sedef, Halit Balcıoğlu, Furkan Pala, Burak Işık, Ferhat Şengü, Uğur Özcan
Teknik Sorumlu: Aydın Dursun
Alibeyköyspor: Onur Koç, Sinan Koç (Dk.36 Bilal Kara), Nadir Yıldırım, Tugay Banicar, Mehmet Aslan, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Murat Kızılkara(Dk.79 Salih Kırtay), Samet Şenol, Yusuf Kaymak, Soner Mor (Dk.67 Orhan Karabay
Yedekler: Kaan Öztürk, Salih Kırtay, Samet Akkaya, Orhan Karabay, Bilal Kara, Metehan Görgül, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Goller: Dk.39 ve 76 Mustafa Yalçın























Haber-Foto : Selim Demirer
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.