Çekmeköyspor'dan 3 gol 3 puan

Çekmeköyspor'dan 3 gol 3 puan

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grubta 11 puan farkla liderliğini sürdüren Çekmeköyspor, Alemdağ Stadında playof hesapları yapan Kirazlıtepespor'u misafir etti. İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede lider Çekmeköyspor ikinci yarı oyunuyla Kirazlıtepe defansını

İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grubta 11 puan farkla liderliğini sürdüren Çekmeköyspor, Alemdağ Stadında playof hesapları yapan Kirazlıtepespor'u misafir etti. İlk yarısı golsüz geçilen mücadelede lider Çekmeköyspor ikinci yarı oyunuyla Kirazlıtepe defansını aşabildi.

Lider Çekmeköyspor ligin zirvesinde yalnız olmanın verdiği rahatlıkla bu maçta birçok oyuncusunu dinlendirdi. Sercan İçöz, Harun Karadağ ve Kubilay Kartal hakem triosunun yönettiği maç dengede başladı. İlk yarıda topa daha fazla sahip olan Çekmeköyspor kaydeğer bir pozisyon yakalayamadı. Rakip Kirazlıtepe ise kaptığı toplar ile Furkan ve Ebubekir'le Çekmeköy kalesinde gol aramaya çalışsada bunda başarılı olamadı ilk yarı iki takımında etkisiz oyunuyla 0-0 sona erdi.

Çekmeköyspor ikinci yarıda adeta uyandı. İlk yarı orta alanda oynayan Erdi forvet hattına geçti Ferhat ise orta alan geçti. İkinci yarıda daha derli toplu oynayan Çekmeköy sağlı solu ataklar ile rakip kalede gol aradı. Çekmeköy Aradığı golü 55. Dk da soldan Yusuf'un getirdiği topu ön direkte Erdi arka direğe çıkardı, arka direkte İsmail zor bir vuruşla Çekmekoy'u 1-0 öne geçirdi. Gol den sonrada rakip kaleye yüklenen Çekmeköy 60.dakikada sağdan Sefa'nın kullandığı köşe vuruşunda topu sektiren Kirazlıtepe defasının hatasını değerlendiren İsmail, kendisinin ve takımın 2.golünü kaydetti 2-0. Maçta oyunun kontrolünü tamamen eline alan Çekmeköyspor'da kalan dakikalarda oyuna Umut, Burak ve Özkan dahil oldu. Maçın kalan kısmında net pozisyonları değerlendirmeyen Çekmeköy'de Burak'ın kullandığı köşe vuruşuna ters vuruş yapan Kirazlıtepe defansı kendi ağlarını havalandırdı ve maç 3-0 oldu. Maç bu skorla sonuçlanırken Çekmeköy şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Çekmeköyspor ilk maçında aldığı beraberlik dışında gurubunda puan kaybetmeden yoluna devam ediyor. Bugüne kadar kalesinde 8 gol gören Çekmeköyspor rakip filelere 58 gol bırakma başarısı gösterdi.
























Haber-Foto : Muammer Özenen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.