Celaliyeli çocuklar çok mutlu

Celaliyeli çocuklar çok mutlu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün talimatıyla Celaliye Meydanı yanına yapılan çocuk parkının müşterileri her geçen gün biraz daha artıyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı minik çocuk oyun alanına en fazla çocuklar sevindi.

Okul çıkışında kendilerini salıncağın kollarına bırakan afacanlar, akşam karanlığına kadar evlerinin önünde bulunan park’ta birbirleriyle doyasıya eğleniyorlar.

Çocuk parklarının öneminden bahseden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, “Çocuklarımızı parklarda oyun oynarken  yüzlerinin güldüğünü görmek beni son derece mutlu ediyor” dedi.

Artık vatandaşların farklı taleplerde bulunduğunu, özelliklede çocukların bölge gezisi esnasında yolunu keserek kendisinden çocuk parkı istediklerini söyleyen Başkan Akgün,  “2013 yılı bir önceki yıldan daha iyi olacak, yeni proje ve yatırımlarımızla vatandaşlarımızın yaşam düzeyi ve mutluluğunu en ileri noktaya taşımak için belediye olarak yoğun bir çalışma içersindeyiz.  Çocuklarımız için ilçemizin belirli noktalarına küçük oyun parkları yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.