Cesareti ve hücumdaki katkısıyla La Liga'da neden dümdüz oynadığını hatırlattı

Cesareti ve hücumdaki katkısıyla La Liga'da neden dümdüz oynadığını hatırlattı

Mart play-off'larında da üç defans oynayabiliyoruz çünkü guard havuzumuz  yeterli. Şanslı bir sporseverim ve Türk futbolunun en profesyonel futbolcusu olan Cüneyt Çakır'ın kariyeri boyunca çok önemli maçlar oynadım.

 

Mart play-off'larında da üç defans oynayabiliyoruz çünkü guard havuzumuz  yeterli. Şanslı bir sporseverim ve Türk futbolunun en profesyonel futbolcusu olan Cüneyt Çakır'ın kariyeri boyunca çok önemli maçlar oynadım. Cüneyt Çakır-Tarık Ongun-Bahattin Duran üçlüsünü Dünya Kupaları, Avrupa Şampiyonlukları ve Şampiyonlar Ligi finallerinde gururla izledim. Bu vesileyle bizleri uluslararası arenada başarıyla temsil eden bu üç müstesna sporcumuza ve üç güzel arkadaşımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Seninle gurur duyuyoruz. Tyler Boyd'un lisansı sezon başında Siyah Beyazlılar tarafından donduruldu ve geçici dopingbet transfer dönemini beklemeden sözleşmesini feshetti. Amerikalı kanat oyuncusunun resmi ayrılığının ardından ülkesine döndüğünü ve kariyerine burada devam edeceğini belirtelim. 10 Beşiktaşlı futbolcunun sözleşmesi Haziran'da sona eriyor. Gelecek sezon Kartal ile devam edeceği  kesin olan tek futbolcu Cenk Tosun

benzer durum. 10 Kartallı futbolcunun sözleşmesi haziranda bitiyor. Teknik heyet ve yönetim,  bu oyuncuların en az yarısının mevcut performanslarını kullanmaya devam etmeyi düşünmüyor. Atiba'nın futbola veda etmesi gerekirken Welinton, Dele Alli ve Masuaku görülmemesi gereken isimler. Şartlara göre iki yıldız Josef ile  N'Koudou ve Redmond performanslarını artırmalı. Wout Weghorst ve Tayfur Bingöl, Beşiktaş'a satın alma opsiyonlu olarak kiralandı ve ilgili koşulların yerine getirilmesi halinde birlikte kalmaları düşünülebilir. Cenk Tosun'un bir yıllık uzatma opsiyonu var ve kesinlikle takımda kalacak. Soruşturmalara yanıt dopingbet giriş vermedi, sözleşmesi feshedildi Tyler Boyd'un Beşiktaş'taki sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. İşte detaylar: İlk olarak 2020-21 sezonunun ilk yarısında görevden alınan futbolcu, daha sonra ihraç ve yasal işlem haklarına sahip oldu. Ancak, listeden bir daha yasaklanmayacağına söz verildiği için o rotaya gitmedi. Bu sezon yine kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki Amerikan futbolcusu, kulübü iki kez uyardı ve kadroya alınıp alınmaması gerektiğini sordu. Cevap alamayınca  tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetti. Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet edecek olan Boyd'un, rekor kırmak için 1.5 milyon avroya çıkarılan 1 milyon avro artı faiz talep edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.