CHP İlçe Başkanına silahlı saldırı

CHP İlçe Başkanına silahlı saldırı

CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, silahlı saldırıya uğradı.

     İddiaya göre, henüz kimliği belirsiz kişi yada kişiler ilçe binasına gelerek Hüseyin Tosun ile görüşmek istedi. Hüseyin Tosun ile kişi yada kişiler başka bir yerde görüşmek için binadan ayrıldıktan sonra Tosun, Paşaköy'de yol kenarında vurulmuş olarak bulundu.
    Dizlerine 2 kurşun yarası alan Tosun, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden Hüseyin Tosun, buradan da Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Olayı duyan Tosun’un yakınları hastaneye akın etti.
    Hastanede açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı,”Sancaktepe İlçe binamıza biri geliyor ev ilçe başkanı ile görüşmek istediğini söylüyor. Daha sonra ilçe binasında görüşme gerçekleşmiyor. İlçe binasında ayrılıyorlar. Başka bir yerde bir buluşma oluyor. Dizinden vurulmuş olarak otoban kenarında bulunuyor ilçe başkanımız. Daha sonra oradan hastaneye kaldırılıyor. Önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıyor fakat damarlarından bir tanesinde yırtık tespit edildiği için ciddi bir kan kaybı da söz konusu olduğu için kalp ve damar hastanesine getiriyorlar. Az önce ameliyata alındı. Sağlık durumu açısından bir ölüm tehlikesi yok. Detaylı bir araştırma başlatıldı. jandarma ve polis ekiplerimiz tarafından. İlçe binamızın kameralarını incelemeye alacaklar. Resmi ifade daha alınmadı sabahleyin alınacak” dedi.
    Polis, saldırıyı gerçekleştirenleri bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.