CHP Şişli İlçe Yönetimi, 11 ay sonra ilk kez bir araya geldi

CHP Şişli İlçe Yönetimi, 11 ay sonra ilk kez bir araya geldi

Pandemi nedeniyle 11 aydır toplanamayan CHP Şişli İlçe Yönetimi, serbest gündemli ilk toplantısını yaptı.

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman; ‘CHP Şişli İlçe Yönetimdeki yoldaşlarımla 08 Ekim 2019'dan, ilçe kongresinde belirlenen pek çoğu ile ise 22 Aralık 2019'dan beri birlikte yürüyoruz’ diyerek bir açıklama yaptı.

İŞTE, OYA AKMAN’IN AÇIKLAMASI:

Önce kongre hazırlıkları ve seçimler, ardından pandeminin ilk dalgası, hemen sonrası CHP Kurultay süreci ve pandeminin ikinci dalgası derken, bizler göreve başladığımdan 11 ay sonra ilk kez bir serbest gündemli toplantıda bir araya geldik.

İstanbul dışında olanlar ve sağlık nedeniyle aramızda olmayanlar tabii ki bizi buruklaştırdı. Bir sonraki serbest toplantımız çok uzakta değil.

OYA AKMAN: “HEDEFİMİZ İKTİDAR”

Belki gene mazereti çıkanlar olacak, aramızda olmayanlar bir sonraki toplantıda olacak, aramızda olanlardan birkaçı sonraki toplantıya katılamayacak. Önemli olan birbirimizi tamamlayacak ve hedefe birlikte yürüyecek bir ekip olmamız. Hedefimiz iktidar.

Şişli ve İstanbul'dan sonra laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne eski parlamenter sistemin getirilmesini ana hedefi olarak belirlemiş ve iktidara sert adımlarla yürüyen bir ekibiz.

chp-sisli-ilce-yonetimi-oya-akman-11-ay-sonra-ilk-kez-toplandi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.