CHP’li meclis üyelerinden Nurettin Tan atamasından sonra kulis!

CHP’li meclis üyelerinden Nurettin Tan atamasından sonra kulis!

CHP’li meclis üyeleri, Muammer Keskin’in Nurettin Tan’ı başkan yardımcısı olarak atamasından sonra Nisan ayında yapılacak encümen, komisyon ve CHP grup yönetimi seçimleri için yoğun bir kulise başladılar.

Muammer Keskin, Nisan ayında Şişli Belediyesi meclis toplantısında yapılacak seçimler öncesi Nurettin Tan’ı başkan yardımcısı yapması ve yine Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan şirketin genel kurulunu da yapması dikkat çekmişti.   

EROL BEYAZTAŞ, KESKİN’E YİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Nurettin Tan’ı başkan yardımcısı yapan Muammer Keskin’e ilk tepkiyi yine CHP Grup Sözcüsü olan Erol Beyaztaş kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla göstermişti. Erol Beyaztaş yaptığı paylaşımı da çok kısa bir süre sonra silmişti.

Erol Beyaztaş’ın paylaşımını silmesinin arka planında CHP Grup Başkanvekili sözünün yattığı ifade ediliyor.

CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİNDEN KESKİN’E YOĞUN KULİS

Beyaztaş gibi tepki göstermeyip beklenti içerisinde olan CHP meclis üyeleri şimdi de Nisan ayında yapılacak olan encümen, komisyon ve CHP Grup yönetimi seçimleriyle ilgili ciddi bir beklentileri oluştu ve yoğun kulisler başladı.

KESKİN, ENCÜMENDE DEĞİŞİKLİKLERE GİDECEK

Nurettin Tan, başkan yardımcısı olmadan önce, encümen üyeliğiyle birlikte encümen başkan vekilliği görevi yapmaktaydı. Muammer Keskin, Nurettin Tan’ı başkan yardımcısı yapmasıyla encümen üyeliği ve başkan vekilliğine, beklentisi olan CHP’li meclis üyeleri için bazı yer değişiklikleri yapması bekleniyor.

DOĞAN KILIÇ’A ENCÜMEN BAŞKAN VEKİLLİĞİ VERİLEBİLİR

Muammer Keskin, başkan yardımcısı yaptığı Nurettin Tan’ın encümen üyeliği ve encümen başkan vekilliğini Doğan Kılıç’a devredeceği, Doğan Kılıç’tan boşalan CHP Grup Başkan Vekilliği’ne de Erol Beyaztaş’ı getireceği konuşuluyor.

CHP GRUP SÖZCÜLÜĞÜNE GETİRİLECEK İSİM MERAK EDİLİYOR

Muammer Keskin’in CHP grup sözcülüğüne ise Turgay Keskin’i getirebileceği, gelen tepkilere göre de Tugay Keskin’in Hukuk Komisyonu Başkanlığı’na devam ettirerek sözcülüğe de sürpriz bir isimi getirebileceği ifade ediliyor.

Nisan ayın meclis toplantısı öncesinde yapılacak CHP grup toplantısında çok fazla bir sürpriz beklenmemekle beraber tüm gözler grup toplantısında çevrildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.