Çifte kupaya sahip olan siyah beyazlı yönetici, transferde ilk olarak defans oyuncusu istiyor

Çifte kupaya sahip olan siyah beyazlı yönetici, transferde ilk olarak defans oyuncusu istiyor

Şampiyon teknik adam ayrıca sağ ve sol bek bölgelerinin de güçlendirilmesini umuyor. Bütçesi varsa, orta saha ve kanatta yeni oyuncularla sözleşme imzalamayı umuyor.

 

Şampiyon teknik adam ayrıca sağ ve sol bek bölgelerinin de güçlendirilmesini umuyor. Bütçesi varsa, orta saha ve kanatta yeni oyuncularla sözleşme imzalamayı umuyor. Valerien Ismael'in ardından takımı şampiyonluğa taşımak için getirilen Şenol Güneş, bitirmek isterse Kartal'a da sezonu mutlu bir şekilde bitireceğine inanıyor. Başantrenör Şenol Güneş, şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra bu bir aylık süreçte sahaya çıkacağı takımların listesini de  belirleyecek. Güneş'in onaylanan ilk listesinde; Dele Alli, Javi Montero ve Welinton Souza. Emre Can Uzunhan, Jackson Muleka ve Oğuzhan Akgün reddedilen adaylar.Başarılı hocanın takıma en az katkı hullbet sağlayan ismi 1 ay içerisinde yönetime göndereceği ve ardından yönetimden takviye isteyeceği söyleniyor. Siyah beyazlılarda baş antrenör Şenol Güneş önlerindeki 5 maçı hedef  olarak belirledi. Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta sonunda lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde bulunan Kara Kartal'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir an önce zirveye ulaşmak için tüm planlarını yapıyor.

Antalya kampında takımına özel uygulamalar ve enerji katan deneyimli teknik direktör, 5 lig maçı önde oldukları dönemin çıkış için çok önemli olduğuna inanıyor. Güneş, oyuncularına bu konuda güvenerek yarın Gaziantep'te oynayacağı mücadeleyi kazanarak yükseliş trendinin ilk adımını atmayı planlıyor. Başarılı teknik adam; Gaziantep, Adana Demir, Kasımpaşa, Konyaspor ve Kayserispor müsabakalarını kazanarak 1 ayda 15 puan toplayarak en iyi partner olmayı hedefliyor. Leicester City eşofman takımı Nanpalis Mendy, orta sahaya geçmek isteyen siyah beyazlıların gündemindeki isim. Tecrübeli oyuncular için teknik heyetin de takdir yetkisi verdiği aktarılıyor. Detaylar burada. Beşiktaş'ta Ocak ayında transfer çalışmaları hullbet giriş başladı. Siyahlar ve beyazlılar konuyu irdeliyor, düzenli olarak dokuyor. Ocak ayında transferleri tamamlanan Atiba'nın emeklilik yaşı, teknik direktör Şenol Güneş'i Josef'in durumunda bir iyileşme olmadığı için bölge değiştirmeye zorladı. Kartal, sezon sonunda sözleşmesi biten isimlere bakarken gündemdeki isim Nampalys Mendy oldu. 30 yaşındaki Senegalli stoper için hazırlıklar şimdiden başladı ve Leicester City ile olan sözleşmesi sona ermek üzere.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.