Çikolatalı burç

Çikolatalı burç

Vazgeçilemez lezzet çikolata, artık sevenlerine burçlarla sesleniyor!

Leziz çikolataları tadarken, her bir çikolata size burcunuzun özelliklerini anlatıyor ve çeşitli tavsiyelerde bulunuyor.
 
ChocChic Çikolata Tasarım ve Astrolog Zeynep Turan işbirliği ile hazırlanan; eğlence ve lezzeti birarada sunan Çikolatalı Burç Şubat 2013 tarihinden itibaren raflarda yerini almaya başlıyor.
 
Sevdiklerinize hediye almak için; eğer bilmiyorsanız hemen hangi burçtan olduklarını veya doğum tarihlerini öğrenmenizi tavsiye ediyoruz; çünkü Çikolatalı Burç önümüzdeki günlerde en çok tercih edilen hediye seçeneklerinden biri olacak.
 
 
Zeynep Turan nam-ı diğer Twitburç:Yazılı ve görsel medyada sık sık yer alarak astrolojiye merak uyandırıyor. Rahat kalemiyle özgün yazılar yazıyor; twitter ve facebookda eğlendirirken düşündüren yorumları ile 300.000i aşan seveni tarafından takip ediliyor. Çeşitli firmalar ve dergilerle astroloji üzerine sosyal medya çalışmaları yapıyor ve danışmanlık hizmeti veriyor.
 
ChocChic Çikolata Tasarım: Lezzetli çikolataları eğlenceyle birleştirerek farklı ve özel hediye seçeneklerine dönüştürmesiyle tanınıyor. ChocChic; son olarak Dünyada bir ilk olan Konuşan Çikolatalar ile gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.