Coşar: Federasyon Amatör Ligleri kendi  kaderine bıraktı!

Coşar: Federasyon Amatör Ligleri kendi kaderine bıraktı!

Gurubunda liderliğe oynayan Esen Bayburtspor’ un genel kaptanı Fahrettin Coşar bu sezon mağlubiyet görmediklerini, hedeflerinin Profesyonel Lig’e yükselmek istediklerini söyledi.

 

Amatör Lig 1. Grup’taki Esen Bayburtspor  dün oynadığı B.Ç.Mimarsinanspor maçından 0-6’lık galibiyetle ayrıldı. Esen Bayburt Genel Kaptanı Coşar, yaptığımız röportajda  Amatör Lig takımlarının genel sıkıntılarından söz etti.

Amatör Lig 1. Grup’ta liderliğe oynayan Coşar, 2008 yılından beri bu takımınla beraber. Yönetim kurulunun nitelikli insanlardan oluştuğunu söyleyen Coşar; ‘’ Biraz sıkıntımız var çünkü amatör kulüplerde bu iş daha çok özveriyle dönüyor ’’dedi. Amatör futbolda bazı şeylerin adil olmadığının altını çizen yönetici, federasyonun bu konuda aciz olduğunu vurguladı. Futbolcuların lisans alımlarında Türkiye Futbol Federasyonu’na her futbolcu için 750 TL ödendiğini ve takımlara geri dönüşünün olmadığını ve sadece hakemlerin gönderildiğini söyledi. Esenyurt Belediyesi’nin yatırımlar yaptığını ve herkese nasip olmayacak 2 adet büyük sahaya sahip olduklarını söyleyen Coşar, Federasyonun bu anlamda hiçbir yardımı olmadığını, Amatör Lig takımlarını kendi kaderine bıraktığını ve bu sıkıntının tüm kulüplerde yaşandığını ekledi.

‘‘MAĞLUBİYET GÖRMEDİK’’

Coşar, ‘’Kulübümüz 2008’den beri faaliyet gösteriyor. 2011-2012 yılında  2’inci amatörden 1’inci amatöre çıktık. Şuan bu dönem hiç mağlubiyet görmedik. İkinci yarı bu hafta başlıyor. Dün oyandığımız  Büyükçemece maçını 6-0 aldık. Birinci grup epey bir çekişmeli gidiyor. Bu hafta berabere kaldık ve ikinci durumdayız’’ dedi.

 

 
             
Haber: Tuğçe Arca

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.