Cristiano Ronaldo için ilginç bir isteği var

Cristiano Ronaldo için ilginç bir isteği var

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, yaptığı röportajlarla dünya spor gündemini alt üst eden Cristiano Ronaldo hakkında ilginç bir iddiada bulundu.

 

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, yaptığı röportajlarla dünya spor gündemini alt üst eden Cristiano Ronaldo hakkında ilginç bir iddiada bulundu. Ronaldo hakkında yorum yapan Batuhan Kaladeniz, yıldız futbolcunun kasten öldürüldüğüne inanarak, "Cristiano Ronaldo Coca-Cola'yı alıp üzerine su sıktı. Dünyanın en güçlü örgütü. Hayran kaldı. Portekiz milli takımı Euro 2020 basın toplantısında  Ronaldo  masadan Coca-Cola şişesini aldı ve “su iç” diyerek şişelenmiş su ile değiştirdi. Uzun süredir gündemde olan bu olay, Coca-Cola'ya yaklaşık 4 milyar dolara mal olacaktı. ING Kadınlar  Süper Ligi'nin 7. haftasında Beşiktaş,  Rize Belediesspor'u farklı pasgol bir şekilde mağlup etti. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında Beşiktaş,  Rize Belediesspor'u 76-59 mağlup etti. İlk çeyreğe 21-17 önde giren Beşiktaş, ilk yarıyı 41-32 önde tamamladı. Beşiktaş GKN Kargo, üç aylık dönemde 60-44'lük bir farkla galip gelirken, 76-59'luk bir farkla galip geldi.

Dünya Kupası'na verilen aranın ikinci periyotta kullanılacağı ve ligin başlayacağı Beşiktaş'ta orordo çalışmaları devam ediyor. Beşiktaş teknik ekibinin, göreve geldikten sonraki üç hafta içinde takımın eksiklerini dile getirdiği, stoper, sağ bek ve sol beki güçlendirmeyi umduğu, sol beki de transfer etmeyi planladığı öğrenildi. Hücumda kanatlar ve sadece N'Koudou değil. Teknik heyetin takımın en büyük eksikliğinin defans olduğunu söylediği ve Anadolu takımında Çin Süper Ligi'nde büyük takımlarda forma giyen futbolcuların eksikliklerini pasgol giriş yönetime ilettiği öğrenildi. Oyuncu. , bu nedenle deneyimli defans oyuncularını işe almak gerekir ve oyuncular genellikle Fransa'daki defans oyuncuları tarafından aranır. Beşiktaş'ın, stoperin yanı sıra Rosier'in performans eksikliği nedeniyle sağ bekte, Masuaku'nun sakatlığı durumunda ise sol bekte yoğun çalışmasını sürdürdüğü anlaşıldı. Beşiktaş; defans oyuncuları, sağ  ve sol stoper takviyesi sayesinde ligin ikinci yarısına bambaşka bir savunma ile gireceklerine inanıyor. Pelé ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlarım her ay hastaneyi ziyaret ediyorum. Böyle olumlu mesajlar almak ne kadar rahatlatıcı. Bana bu güzel mesajları gönderen herkese teşekkür ederim. ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.