Daha yasaklanmayacağına söz verildiği için o rotaya gitmedi

Daha yasaklanmayacağına söz verildiği için o rotaya gitmedi

Bu sezon yine kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki Amerikan futbolcusu, kulübü iki kez uyardı ve kadroya alınıp alınmaması gerektiğini sordu.

 

Bu sezon yine kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki Amerikan futbolcusu, kulübü iki kez uyardı ve kadroya alınıp alınmaması gerektiğini sordu. Cevap alamayınca  tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetti. Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanan Boyd'un 1 milyon 50 bin euro faiz talep edeceği bildirildi. Günlük çıktısı. Beşiktaş, Sivas ve Rize'ye kiralandığında oyuncunun toplam ücreti 7.5 milyon euro civarındaydı. Beşiktaş, Dünya Kupası'nda forma giyecek olan 39 yaşındaki  Atiba Hutchinson ile ilgili sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı Çin Süper Ligi'nde Beşiktaş forması giyen Atiba Hutchinson, 2022 Dünya Kupası'nda Kanada'yı betperform temsil edecek. Siyah beyazlı ekip, 39 yaşındaki futbolcuya sosyal medya hesaplarından başarılar diledi. İşadamı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı AVM'nin 4. katından düşerek hayatını kaybetti Şişli Nişantaşı AVM'nin 4. katından bir kişi düştü. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin kontrolünde düşen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Beşiktaş Milletvekili Asil Bostancı'nın 15 yaşındaki oğlu Batuhan Bostancı hayatını kaybetti. Düşen gencin, iş adamı ve eski Galatasaray Teknik Direktörü Abdurrahim Albayraq'ın torunu olduğu sanılıyor. Bostancı'nın cenazesi Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Haberi alan arkadaşı hastaneye koştu. Türkiye Erkekler Basketbol Süper Ligi'nin 7. hafta maçında Beşiktaş, Gaziantep Erkek Basketbol Takımı'nı deplasmanda  82-76 mağlup etti Türkiye Süper Ligi'nde betperform giriş basketbol 7. oldu. Gaziantep basketbol takımı evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor. Siyah beyazlılar altıncı seti de 82-76 alarak üst üste ikinci galibiyetini aldı. Gaziantep 6 yaşında. Turnuvadaki dördüncü yenilgisini aldı. Okben Ulubay Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu oldu Beşiktaş'ta Okben Ulubay 19 puanla liderliğini sürdürüyor. David McCormack 13 sayı  9 ribaund ile oynadı. Matt Mooney 17, Matt Coleman  13 sayıyla oynadı. Gediminas Örelik yedi sayı kaydetti. Dotson'ın 23 puanı galibiyet için yeterli olmadı. Gaziantep'te Damyean Dotson 23 sayılık performansıyla maçın yıldızı oldu. Metin Türen 14 sayı - 5 ribaund - 4 asistle oynadı. Leighton Hammons 13, Conor Frankamp 13, Jason Rich  9 sayı kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.