Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk fotoğraf

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk fotoğraf

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, hafta başında oyuncu Demet Özdemir’le sevgili olduklarını sosyal medyadan paylaştığı yazıyla duyurmuştu. Özdemir de birlikte ilk fotoğraflarını paylaştı.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, hafta başında oyuncu Demet Özdemir’le sevgili olduklarını sosyal medyadan paylaştığı “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz” sözleriyle aşkını itiraf etmişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk kare geldi. Özdemir, sevgilisiyle çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından beyaz kalp emojisi koyarak paylaştı. Ünlü oyuncu daha önce de “Fotoğraflarımızın çekildiği doğru. ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadelerini kullanmıştı.

İLİŞKİNİN GEÇMİŞİ

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşıladı. Fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kaldı. 2021’in bu sürpriz aşkı hakkında ilginç bir iddia da ortaya atıldı. Çiftin aşkının söyledikleri gibi yeni değil, çok daha önceden başladığı öne sürüldü. Özdemir, 26 Nisan 2017’de Koç’un Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’la birlikte sunduğu “3 Adam” programına konuk olmuştu. 2017’de 2 yıldır Yağmur Tanrısevsin’le birlikte olan Koç ve Özdemir’in samimiyeti dikkat çekmişti. Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019’da Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği ilk konserde de yalnız bırakmadı. Aynı konserde Koç’un 4 yıllık sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de vardı.

Bu konserden kısa süre sonra Tanrısevsin ve Oğuhan Koç’un 4 yıllık ilişkileri sona erdi. Koç, 25 Kasım 2019’da ise Demet Özdemir’le bir  mekanda eğlenirken görüntülendi. Aşk iddialarını yalanlayan Özdemir ve Koç sadece arkadaş olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.