Demez’den, personel fazlalığı var diyen Keskin’in iş alımlar için önerge!

Demez’den, personel fazlalığı var diyen Keskin’in iş alımlar için önerge!

Ak Parti Meclis Üyesi Kadir Demez, belediye de personel fazlalığı var diyen Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’nde işe aldığı personel sayısı, liyakat durumları ve Şişli dışından kaç kişi alındığının cevaplanması için soru önergesi verdi.  

Kadir Demez, Şişli Belediyesi’nde çalışan personel tarafından Muammer Keskin'in belediyede yaptığı iş alımlar için önemli bilgilerin geldiğini söyleyerek iş alımları için bir dizi soru önergesi verdi.

“2019’DAKİ PERSONEL SAYISI NE KADAR?

ŞİMDİKİ PERSONEL SAYISI NE KADAR?”

Meclis üyelerimize ve bana da gelen en önemli konulardan biri de iş alımları konusu. Ben belediye başkanımızı 2019 yerel seçimlerinde de takip ettim.

Başkanımız gittiği her yerde ve yaptığı her konuşmada Şişli Belediyesi’nde personel fazlalığından bahsetti. Bende soruyorum başkanımıza 2019’da göreve geldiğinizde ne kadar personel vardı? 2021 Mart ayı itibari ile ne kadar personelimiz var?

“SİYASİ KAÇ KİŞİ İŞE ALINDI?" 

Şişli Belediyesi’nde çalışan arkadaşlardan bana gelen bilgilerde Şişli dışından çok personel alındığı söyleniyor. Başkanımız liyakattan bahsediyor. Şişli Belediyesi’ne ne kadar eleman alındı. Ne kadarı liyakat esasına göre alındı. Siyasetle ilgili olarak ne kadar personel alındı.

“EMEKLİLİĞİ GELİP EMEKLİ EDİLMEYENLER KAÇ KİŞİ?”

Emekliliği gelip emekli yapılanlar var. Birde emekliliği geldiği halde emekli yapılamayanlar var. Onlar neden emekli yapılmadı ve kaç kişidir.

“ALINAN MPERSONELİN NE KADARI ŞİŞLİ’DE İKAMET EDİYOR?”

Şişli Belediyesi’nde işe alınan personelinin ne kadarı Şişli’de ikamet ediyor? Ne kadar eleman da Şişli dışından alındı? Madem biz Şişli Belediyesi’yiz burada bir iş imkanı varsa Şişli’de yaşayan vatandaşlarımızın faydalanmasını talep ediyoruz.

Tabi ki liyakat esasına göre olacak. Alınan personelin Şişli’den olması hem Şişli halkını hem bizleri hem de belediyemizi rahatlatır diye düşünüyorum.  Bu konuda başkanımızın meclise bilgi vermesini arzu ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.