Dengizek ve Ekibi, Güven Tazeledi

Dengizek ve Ekibi, Güven Tazeledi

Merkezi Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Olağan Genel Kurulu Toplantısı yapıldı.

09 Ekim 2011 yılının yapılan kongrede göreve gelen Suha Dengizek ve Yönetim Kurulu on dört ay gibi bir süre sonra yine bir genel kurulu toplantısı neticesinde göreve devam dediler.

İLKLERİN YAŞANDIĞI BİR KONGRE OLDU
İlan edilen ilk toplantı tarihinde yeterli çoğunluk sağlanarak genel kurul gerçekleşti. Hatta katılan mütevelli üye sayısı yüz civarında olması ve gerek yönetim Kurulu Listesine gerekse mütevelli üye listesine girebilmek için adeta mücadelenin verildiği gözlendi.

ELEŞTİRİ OLMADI, TEBRİK VE TAKDİR EDİLDİ
Genel Kurul Toplantısı esnasında faaliyet raporu ve denetim raporu okunması esnasında olsun veya serbest konuşma bölümlerinde olsun mevcut yönetimin çalışmalarını ilk defa eleştiri mahiyetinde her hangi bir konuşmanın olmaması dikkat çekti. Eleştirme olmamasının yanı sıra yapılan çalışmaların takdirle karşılandığını belirten ifadeler dile getirildi.

DENGİZEK, BİRLİK VE BERABER OLALIM…
Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma vakıf Başkanı Suha Dengizek yaptığı kısa konuşmasında, "Bizler 9 Ekim 2011 tarihinde sizlerin desteğiyle yönetime geldik. Sizlere bir söz verdik, olağan kongremizi yeni binamızda yapacağız" demiştik, Allah'a şükürler olsun ki bugün bu yeni binamızda kongremizi birlikte yapıyoruz. Buradan Ali Şahsuvaroğlu ve önceki yönetime çok teşekkür etmek istiyorum. Bizlere altı katlı karkas bina bıraktılar. İnşaat halindeki binamızı bizlerde tamamlayarak bugün faaliyetlerimizi bu binada sürdürüyoruz.
İki önemli hedefimiz var, birisi öğrencilere burs vermek, ikincisi Erzurum kültürünü yaşatmak. Erzurumlular arasında birlik beraberlik sağlamak en büyük isteğimiz. 12 Mart için de büyük bir Erzurum gecesi tertiplemek niyetindeyiz.
Yeni yönetim olarak bizler külfete talibiz demiştik. İnanırsak Dadaşın neler yapabileceğini dünyaya gösteririz, işte gördüğümüz bu tablo, iftihar tablosudur.
Dadaş merttir, yiğittir, cesurdur, harama bakmayan haram yemeyendir. Büyüğüne saygılı küçüğüne sevgiyle bakan insandır.

DİVAN BAŞKANI VE HEYETİ SEÇİLDİ
Divan Başkanlığına Pendik Halk Eğitim Müdürü Binvar Kurbanoğlu, Başkan Yardımcılığına Kenan Albayrak, Katip Üyeliğe Tamer Horasanlı seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlanan Genel Kurul Toplantısına tek liste ile giren Suha Dengizek ve ekibi tam destek alarak yeniden görev üstelendiler

HER PERŞEMBE HEREFENEDE BULUŞUYORUZ…
Herefene toplantıları her ayın son Perşembe günü devam edecek. Erzurum'lu büyüklerimiz anma toplantılarını " Tandır Başı Sohbetleri" adı altında yapıyoruz. İlk toplantımızı Cahit Solakoğlu ile yaptık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.