Denizköşkler start verdi

Denizköşkler start verdi

Amatör 2.Küme ekiplerinden Denizköşklerspor yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Abbas Duman yönetiminde başladı.

Yaklaşık olarak 2 haftadan beri çalışmalarını Avcılar Stadı’nda sürdüren Avcılar temsilcisi gözünü 1.Amatör Kümeye dikti. Salı akşamı Avcılar Stadı’nda yapılan çalışmaya ilgi büyük olurken yönetimin de teknik direktör Duman’ın raporları doğrultusunda takıma katılacak transferleri netleştireceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

Antrenmanı ziyaret eden kulüp başkanı Münir Sivrikaya da takımın son durumu hakkında teknik direktör Abbas Duman’dan bilgi aldı. Antrenman sonrası sorularımızı yanıtlandıran kulüp başkanı Sivrikaya, kura çekimi sonrası yaptığı ilk değerlendirmede gruptaki takımları tanımadıklarını, yorum yapmak için erken olduğunu söyledi.

Sivrikaya “Takımları tanımıyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyoruz. Güzel bir lig olsun. Bütün sporcu kardeşlerimizin öne çıkmasını sağlamaya çalışacağız. Bütün ilişkilerimizi dostluk ve kardeşlik üzerine kuracağız. Önemli olan çocukların spor yapması. Her ne pahasına olursa olsun şampiyon olacağız düşüncesinde değiliz. Her şey şampiyonluk değil. Önce iyi ilişkiler kurmak düşüncesindeyiz. Bu tarafı tercih etmemizdeki en önemli unsur da bölgemizle daha iyi kaynaşmak ve dostluklarımızı pekiştirmektir.” diye konuştu.

İstanbulamator.com
Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.