Denizlispor 2-3 Beşiktaş

Denizlispor 2-3 Beşiktaş

Siyah-beyazlılar, ligde 3 maç sonra galibiyet alırken, Josef de Souza 67'de kırmızı kart gördü. Bu kart sonrasında, ev sahibi takım 2 gol bulmayı başardı.

Süper Lig’in 6. haftasında Denizlispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 3-2 kazandı.

Sergen Yalçın’ın öğrencileri, ligde oynadığı son 3 maçta 1 puan alabilmişti. Galibiyet golleri Atiba, Aboubakar (P) ve Larin’den geldi. Josef de Souza ise 67. dakikada Varela’ya yaptığı sonrasında VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü.

Denizlispor’un gollerini ise 76. dakikada Mesanovic ve 90+4’te Sacko kaydetti. Beşiktaş ligde oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapatamadı.

Bu sonuçla Beşiktaş 7 puana yükselirken, Denizlispor 5 puanda kaldı. Beşiktaş, Pazar günü sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Denizlispor ise 7. haftayı BAY geçecek.

PERDEYİ ATIBA AÇTI

Taçtan gelen pasta Aboubakar ile verkaça giren Atiba, Kamerunlu futbolcunun pasında ceza sahasına girdi. Sol kanattan topu kaleye gönderen Atiba, kaleciyi çaresiz bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi.

ABOUBAKAR PENALTI İLE SİFTAH YAPTI

Dakikalar 38’i gösterdiğinde Beşiktaş penaltı kazandı. Atiba’nın şutunda ceza sahası çizgisi üzerinde top Oğuz Yılmaz’ın eline çarptı. Hakem Alper Ulusoy beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen Aboubakar, topla kaleci Pantilimon’u ayrı köşeye göndererek bu sezon ilk golünü kaydetti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.