Denizlispor - Beşiktaş 1-5

Denizlispor - Beşiktaş 1-5

Denizlispor'u deplasmanda mağlup eden Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılma yarışını sürdürdü. İkinci yarısında adeta gol yağmuru yaşanan karşılaşmada Beşiktaş, tecrübeli isimleri ile sonuca gitti.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Denizlispor ile karşılaştı. Rakibini mağlup eden Beşiktaş, Avrupa kupalarına katılma yarışını sürdürürken, Denizlispor, düşme hattından uzaklaşamadı. 

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında ilk yarıda hiçbir varlık gösteremeyen Beşiktaş, Denizlispor maçına iyi başladı. Üst üste ataklar geliştiren Beşiktaş, aradığı golü de erken buldu.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Beşiktaş, savunmada yapılan bir pas hatası sonrası rakibine yakalandı. Yediği golden sonra baskısını arttıran konuk ekip, peş peşe bulduğu gollerle sonuca gitti.

Antalyaspor maçından çok farklı bir görüntü sergileyen Beşiktaş, tecrübeli ayakların takıma dönmesiyle farklı bir görüntüye büründü. Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Elneny, Ljajic'in ilk 11'de yer aldığı Beşiktaş, zorlu deplasmandan üç puanla dönmeyi başardı.

Denizlispor ise oyunu kontrol edemese de Beşiktaş karşısında birkaç pozisyona girmeyi başardı. Özellikle duran toplarda yakaladığı fırsatlardan yararlanamayan Denizlispor, sadece 1 gol atabildiği karşılaşmadan yenik ayrıldı.

Bu galibiyetle puanını 47 yapan Beşiktaş, 5. sıradaki yerini korumayı garantiledi. Denizlispor ise 31 puanda kaldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.