Destekevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?   

Destekevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?   

Destekevim Nasıl Ev Sahibi Yapıyor?   

 

Kişiye özel ödeme planları oluşturarak finansal destek sağlayan Destekevim sistemi insanları hayalleri ile buluşturuyor. Taksitle ev alma fırsatı sunan sistem çekilişli yöntem, sabit planlı yöntem, konut fiyat endeksi yöntemi kullanılarak kısa zamanda ev sahibi olmayı destekliyor. İnsanlar bütçelerini sarsmadan, ekonomik sıkıntıya düşmeden hayallerini gerçekleştiriyor.

Anahtar Teslim Avantajı

Kredisiz ve faizsiz fırsatlar sağlayan noter huzurunda anahtar teslim avantajı sunuyor. Konut kredisi kullanmadan kredisiz ev alma seçeneğinden yararlanan vatandaşlar peşinat ve ara ödeme zorunluluğu ile karşı karşıya kalmıyor. Vade farkı olmadan, ek masraflar ile uğraşmadan ev sahibi olan vatandaşlar beklemeden anında evlerine kavuşuyor. Türkiye'nin birçok yerinden istenen evi seçme imkanı sağlanan sistemde kefilsiz ev alma rahatlığı da sunulan en büyük avantajlar arasında ilk sırada yer alıyor.

Finansal Çözüm Sistemi

Konut kredisi ve yüksek faiz oranları karşısında ezilmeyen vatandaşlar bankalara ödeyecekleri aylık faiz bedeli ile yatırım yapma şansına da sahip oluyor. Destekevim finansal çözüm sistemi

  •  Sürpriz masraf olmadan
  •  Dosya masrafı ödemeden
  •  Hiç peşinatsız
  •  Ara ödemesiz
  •  Vade farksız
  •  Gecikme faizi uygulanmadan
  •  Kredisiz
  •  Taksitle kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Beklemeden Ev Sahibi Olma Fırsatı

Katılımcılara çok kısa süre içerisinde evlerini teslim eden sistem hazırladığı özel kampanyalarla daha fazla insana umut olmaya devam ediyor. Kişiye özel hazırladığı seçenekler ile 3 farklı yöntem sunan sistem isteyene sabit planlı yöntem, isteyene çekilişli yöntem isteyene ise konut değer artışı yöntemiyle faizsiz ev alma seçenekleri sunuyor. Beklemeden ev sahibi olmak için Destekevim danışmanları ile görüşmek ve internet sayfasından formu doldurmak yeterlidir. Size en uygun yöntemi belirleyerek evinize hiç beklemeden ve zaman kaybetmeden sahip olma şansı şubelerde sizi bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.