Dikilitaş kısa kesti: 2-1

Dikilitaş kısa kesti: 2-1

Bölgesel Amatör Ligde iki İstanbul takımını karşı karşıya getiren maçta Dikilitaş, Çatalcasporu 2-1 mağlup ederek haftayı karlı kapatan taraf oldu.

Kar altında oynanan maçta hakem triyosu da mükemmel bir yönetimin altına imza attı. Dikilitaş rakibi önünde erken attığı gollerle sonuca giderken Çatalcaspor da devre bitmeden farkı bire indirmesine rağmen arkasını getiremedi. Ligin ilk yarısında Çatalca’da oynanan maç 2-2 bittiği için Dikilitaş bu galibiyetle ikili averajı da eline geçirmiş oldu.

Rakibi önünde canlı ve istekli bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri 8. dakikada Emirhan ile 26. dakikada Dağıstan attı. Çatalcaspor bu gole 35. dakikada Nana’nın penaltıdan attığı golle yanıt vermesine rağmen beraberlik golünü bulamayınca sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı.

İlk yarıyı yenilgiyle kapatan sarı kırmızılılar ikinci yarıyı da mağlubiyetle açarak kötü gidişine dur diyemedi. Çatalcaspor zaman zaman rakibini zor durumlara düşürmesine rağmen bunu sonuca yansıtamadı. Dikilitaş da maçın son dakikalarında rakip kale önünde girdiği fırsatlardan yararlanamayınca ilk yarıda atılan goller maçın da skoru oldu.

Maça iki takım da tempolu başladı. Her iki takım da istekli bir oyun ortaya koyunca goller de gerken geldi. Çatalcaspor’un yediği iki golde de savunma hataları dikkat çekti. 8. dakikada Emirhan karambolden takımın ilk golüne imza atarken 26. dakikada da Dağıstan savunmanın geri pasında kaleci Serhad tereddütte kalınca araya girerek takipçiliğini konuşturdu: 2-0.

Bu golden sonra riskleri alarak farkı bire indirmek isteyen Çatalcaspor 35. dakikada kazandığı penaltıyı Nana ile gole çevirerek beraberlik için umutlandı. Dikilitaş kalecisi Mustafa Çatalcaspor’un mutlak bir gol pozisyonunda topu kornere tokatlayarak adeta 3 puanın mimarı oldu.


Haber ve fotoğraflar: ORHAN BUDAK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.